tiistai 29. heinäkuuta 2008

Mansikoita


....pakkanen pullollaan. Nämä sinne päätyivät jo viime viikolla ja monet muut parempiin suihin. Ja nyt jo lehdessä puhutaan mansikkakauden loppumisesta. Vastahan niiden makuun päästiin!

lauantai 19. heinäkuuta 2008

Ystäviä

Eilen sain ihan parhaita ystäviä vieraaksi. Naurettiin vatsalihakset kipeiksi, syötiin, juotiin, juoruttiin, pelattiin. Kiitos.

keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

SIX THINGS. I like today

Näin tällaisen haasteen jollakin toisella blogilla ja päätin haastaa itseni.

1. kaksi mielenkiintoista ja kaunista kirjaa jotka löysin tänään lähikirjastosta (jonka myös tänään löysin)
2. metsämansikat ja mustikat poikani suussa ja suupielissä lähimetsälenkillä
3. ihana neuletakki jonka löysin Hietalahden kirpputorilta viime sunnuntaina4. että satoi kun oli pakotettu lähtemään töihin
5. tulevan naistenillan ja sen tarjoilun suunnittelu

6. uusi jugurttituttavuus joka sisältää kolmen viljan jyviä

Melko arkisia nämä asiat, mutta kyllä oli arkinen päiväkin.

maanantai 14. heinäkuuta 2008

Lapsen suusta kuulee totuuden

Laitoin ensimmäistä kertaa elämässäni mustaa kynsilakkaa varpaisiin. Seuraavana aamuna heti herättyään poikani tutkii varpaitani ja sanoo: "mitä äidillä....mustaa kynsilakkaa. YÄK! mihin meni toinen kynsilakka?"


Ajattelin jo että en pidäkään blogia. Ketä varten ja miksi sitä pitäisin? Nyt kuitenkin palasin tänne. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Viiden viikon kesäloma on nyt takanapäin enkä edes halua ajatella koska seuraavan kerran pääsen lomalle. Rentouttava loma kuitenkin. Nähtiin Itävaltaa, Saksaakin vähän. Ihmeteltiin eläimiä Lasten Eläintarhassa. Nautittiin näkötornin munkkeja, ihanaa kasvisruokaa Gopalissa useammankin kerran, mansikoita ja jäätelöä, lättyjä nam. Sain viettää likkojen viikonloppua, juoruta päiväkaupalla ystävän kanssa, kuunnella lempibändiä livekeikalla. Pyöräilimme, seurailimme yrttien kasvua parvekkeella, kahlasimme jäätävässä rantavedessä, olimme vaan.