maanantai 18. elokuuta 2008

Tänään ei sada yhtään niin paljon kuin eilen...


Siis eilen ei satanut yhtään niin paljon kuin toissapäivänä. Tässä viikonlopun värejä maanantain harmauteen ja pimeyteen. Oli piristävää hedelmäsalaattia.Isin poika odottaa ikkunassa kotiintulijaa. On tullut niin riippuvaiseksi toisesta vanhemmastaan että toinen ei kelpaa edes lohduttajaksi. Leivoimme yhdessä sämpylöitä mistä sentään tuli hetkeksi parempi mieli ja taas piti käydä ikkunassa tarkistamassa. Ja isi oli poissa vain kolme tuntia. Päiväkotiin menon jälkeen kaikki tekeminen epäilyttää ja kaikkea kannattaa vastustaa. Ja äitiä ei kannata pitää kaupassa kädestä, vaan isiä.

Tänään istuin töissä sateessa. En siis ulkona vaan sisällä toimistossa. Yläpuolellani oleva ilmastointiputki tiputti tiivistynyttä vettä vuoroin kädelleni, vuoroin aanelosille. Ilmankosteus oli tänään kuulemma 100%. Onko se mahdollista? Eikö silloin oltaisi jo uppeluksissa?

Töiden jälkeen tulin iloiseksi kuullessani pikkuruisen hoitopäivän sujuneen jo hieman paremmin. Päiväkotiin pyydettiin viemään kansio, valokuva lapsesta ja istuintyyny.

Ei kommentteja: