sunnuntai 14. syyskuuta 2008


Näin kaunista lankaa tuli postista! Siitä tulee (toivottavasti) pipo joko minulle tai pojalle, riippuen kuinka tyttömäisen näköinen neuleesta tulee. Kuitenkin tuo lila on vähän tyttöjen väri vaikka vastustankin värien jaottelua sukupuolen perusteella. Vihreääkin kyllä on aika paljon siinä.Luimme eilen iltasatuna Kirsi Kunnaksen Tapahtui Tiitiäisen maassa. Vihdoinkin! Kirja on ristiäislahjana odottanut hyllyssä lukijaansa yli kaksi vuotta. Kun aikaisemmin yritin kirjaa lukea, poika tylsistyi eikä kiinnostunut. Nyt hän on kypsä runoille:) Ihan ääneen nauraa sanaleikeille ja veikeille juttusille, ja minäkin tykkään. Christel Rönnsin kuvitus on mainio, haluaisin käyttää näitä kuvia jollain tapaa lapsen huoneen sisustukseen.

3 kommenttia:

violet kirjoitti...

Toi Eskimo on pehmeää ja sitä on kiva kutoa.(siis neuloa, mutta mää oon tamperelainen).

Tein siitä vuosi sitten villatakin, ja siihen lanka ei kyllä ollut hyvä. Huopui alta aika yksikön ja nyppyyntyi rumaksi.

Riikka kirjoitti...

Aijaa, hyvä tietää. Ehkä pipo ei nyppyynny yhtä helposti...Lanka on kyllä niiiin pehmoista.

violet kirjoitti...

Joo, ihmettelen todella sen lankan käyttäytymistä. Ohje oli GArnstudion oma ja ehdin pitää takkia ihan normaalikäytössä hyvin vähän aikaa kun se oli jo siivottoman näköinen.
Aina on tietysti mahdollista että erässä on ollut vikaa.
Pipossa lanka ei varmaan muutu sillain kun ei joudu kosketuksiin minkään kanssa - ellei nyt sitten hiero päätään seinään!