lauantai 11. lokakuuta 2008

Amsterdam se on


Kiitos Hullujen päivien, Amsterdam odottaa kahta naismatkailijaa marraskuussa! Olen niin iloinen. Kun matkakuume iskee, se riivaa mieltä niin kauan että liput on varattu ja päivä lyöty lukkoon. Hain heti kirjastosta lukemista ja ilahduin kun huomasin Helena Petäistön kirjoittaneen myös Amsterdamista. Hänen kirjojaan olen lukenut muillekin reissuille lähtiessä ja aina niistä on löytynyt mukavia menovinkkejä.

Lippuja jonottaessa kassiin päätyivät myös Ultra Bran Kalifornia -levy ja sitä ihan parasta kahvia violetissa pussissa. Ultra Bran ollessa pinnalla en oikein innostunut siitä, nyt "kypsemmällä" iällä olen alkanut tykkäämään oikeasti.

4 kommenttia:

violet kirjoitti...

Kerro sitten mitä tykkäsit!
Missä yövytte?

Riikka kirjoitti...

Hotellia ei ole vielä varattu:) Olen kerran käynyt Amsterdamissa, päiväreissulla Brysselistä. Silloin kaupungista jäi vähän ristiriitainen kuva - toisaalta kanaalien ja vanhojen rakennusten kauneutta mutta myös sitä muista asioista (prostituutiosta ym) johtuvaa rumuutta. Toivottavasti tällä kertaa jää positiivisempi kuva kun on enemmän aikaa tutustua. Van Goghin museoon on ainakin päästävä!

violet kirjoitti...

Jos kiinnostaa, katso tätä
http://www.gerstekorrel.com/
Se on suomalaisen omistama pieni, kiva hotelli oikein keskeisellä paikalla.
Totta, Amsterdamista saa yksipuolisen kuvan ellei ehdi kuin kuoren.

Riikka kirjoitti...

Kiitti, tsekkaan tuon hotellin:)