perjantai 19. joulukuuta 2008

Äiti tietää parhaiten

Otsikon tunnustuksen sain tänään käydessämme kolmatta kertaa tällä viikolla lääkärillä. Ensin lääkäri tietäväisenä totesi: "Ei lääkekuuri parissa päivässä tehoakaan" väittäessäni lapseni tilan vaan pahentuneen antibiootin aikana. Sitten lääkäri pyörsi puheensa: "Hyvä kun tulitte. Saattaa olla keuhkokuume." Onneksi ei ollut. Poika oli hellyttävän reipas jonottaessamme röntgeniin ym ja sormeen pistettäessä. Nyt odotamme taas paranemista.



Tässä pari kuvaa nostalgisista aarteista. Punainen kassi löytyi kotoani, muistan olleeni erittäin ylpeä punaisesta kerhokassista ja sinne pakatut eväät maistuivat niin hyvälle. Nimilapussa on vielä vuosien 1981-86 kotimme osoite. Onneksi äitini on tiennyt säilyttää niin paljon minun ja veljeni lapsuudesta. Nyt, vuonna 2008 pieni poika leikkii kauppaleikkiään tuo kassi kädessä.

Silitysrauta on saatu pappalasta kirppisostoksena. Se on ihan samanlainen millä itse olen pienenä silitellyt ja toimii edelleen! Rauta ei tässä nostalgiakuvassa näy, muuta "huushollia" kyllä. Mitkä noi sukat on??

Ei kommentteja: