lauantai 14. helmikuuta 2009

Anybody out there?


Olen miettinyt lukeekohan tätä blogia kukaan. Joku kyllä, koska kommenttejakin saan joskus, mutta kuinka moni? Ei haittaisi vaikka lukijoita ei olisi yhtään, koska aloin kirjoittelemaan tänne ja ottamaan blogisopivia kuvia ihan vaan itseäni varten.

Nyt kuitenkin uteliaisuus otti vallan ja YSTÄVÄNPÄIVÄN kunniaksi ajattelin pyytää jokaista täällä mahdollisesti vierailevaa jättämään pienen tervehdyksen kommenttilaatikkooni. Anonyyminäkin vaikka. Osallistuakseen kaikkien kommentoivien kesken järjestettävään arvontaan, nimimerkki olisi kuitenkin hyvä olla kommentin perässä. Arvon viikon päästä lauantaina yhden voittajan. Palkintona jotain pientä mukavaa, mutta ei mitään hienoa itse tehtyä, koska siihen minusta ei ole.


Mietityttää myös miten tämän blogin saisi säilyvämpään muotoon, kuin päiväkirjaksi? Onko internet muka oikeasti ikuista? Sellaista jota lapsenlapsenikin voisi joskus lukea? Vaikea uskoa. Siispä toivoisin vinkkejä miten säilyttää tämä virtuaalipäiväkirja tuleville sukupolville. Alanko tosiaan printata väriprintterillä näitä konkreettisiksi sivuiksi? Aika omituista tämä tietokonemaailma. Kaikki valokuvatkin ovat jollain epämääräisellä levyllä jonkun laitteen sisällä joka voi hetkenä minä hyvänsä vaikka syttyä palamaan. Siksi teetänkin mieluisimmat kuvani paperille ja laitan ne ihan oikeaan albumiin. Sellaiseen, jonka voi kaapata äkkiä mukaan paetessaan tulipaloa.

7 kommenttia:

Silmukatti kirjoitti...

:) *Vilkutus*
Hyvää Ystävänpäivää sinulle!

Noora kirjoitti...

Moi, tulin ekaa kertaa. Jätin kommentin kun toivoit :)

Ilona kirjoitti...

Minä täällä!

violet kirjoitti...

minä käyn sillain suhteellisen säännöllisesti.Samoja olen miettinyt näiden juttujen pysyvyydestä - mutta siinä sitten kaikki, toistaiseksi ainakin.

maijja kirjoitti...

Minä täällä toisinaan piipahtelen :)!

Bullukat kirjoitti...

Löysin vasta blogisi ja laitan suosikkeihin. Eli kyllä täällä käydään.

Leda kirjoitti...

Heippa, kävin täällä nyt ekaa kertaa..
Aurinkoista kevättä!