keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kuvatonta


Olin Helsingissä koko viikonlopun enkä sitten muistanut ottaa kameraa kuin kerran esille. Café Tin Tin Tangon vessassa! Siellä kävimme (siis siinä kahvilassa, ei vessassa) sunnuntaina nautiskelemassa aamupalan. Minä tietysti otin pitkän kaavan mukaan Tango -aamiaisen, kaveri vähän kevyemmän aamiaisen. Kiva paikka. Kuten myös Tapasta -ravintola ja Jäähallin kirpputori, joissa en ollut aiemmin käynyt.

Paidan ostin Zarasta, alehinnalla. Mereija -kaupassakin kävimme ekaa kertaa, siellä oli kaikkea kekseliästä kierrätystavarasta tehtyä, maltoin kuitenkin mieleni. Kaveri osti hauskan rintarossin.
Kaikkein mukavinta kuitenkin oli taas vaan jutella ja jutella ja jutella sellaisen ihmisen kanssa joka puolesta sanasta ymmärtää mitä tarkoitan. Sellaisen ihmisen, joka tuntee minut kuten vain pari muuta ihmistä elämässäni. Ihmisen, jonka myös mielestäni tunnen aika hyvin näin 22 vuoden jälkeen (hui!). Vaikkakin tylsää että paras ystävä asuu kaukana, mukavaa siinä on se, että kun harvoin nähdään, silloin nähdään yleensä pidempään kuin niitä ystäviä jotka asuvat lähellä. Kahdessa päivässä ja puolessa yössä ehtii puhua melkoisen paljon asiaa.

**********************************************************************************

Alkuviikko on mennyt rentoutuessa. Ihanaa kun ei ole tiukkoja aikatauluja eikä suuremmin menoja. Eikä herätyskelloa. Tänään aamupäivällä käväisimme Lietsussa SPR:n Kontissa joka on kyllä harvinaisen kivasti laitettu käytetyn tavaran myymälä. Ympäri myymälää on somistuksia ja teemasisustuksia. Astiat, vaatteet, huonekalut, tekstiilit ym on järjestetty siististi väreittäin ja loogisesti. Tulee olo että nyt on ostettava jotain ihan vaan kannatuksen vuoksi. Mutta tänään ei lähtenyt mukaan mitään.


4 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Konteissa on kiva käydä täsmäostoksilla, kun tavarat on luokiteltuina. Voi kävellä suoraan oikealle osastolle!

Ilona kirjoitti...

Kontit on kivoja paikkoja, jos etsii juuri jotain tiettyä tai ei välitä selata rekillistä miesten pukuja siinä toivossa, että välistä löytyisi joku kiva mekko.

Melko hintavia ovat siellä tietyt jutut kylläkin, mutta niin nykyään kaikkialla.

Riikka kirjoitti...

En olekaan muissa Konteissa käynyt. Mielestäni SPR on oivaltanut jotain todella oleellista siinä miten houkutella ihmisiä heille ostoksille. Tosiaankin jos jotain tiettyä hakee niin voi suunnata vain tietylle osastolle. Mukavaa on mielestäni sekin että ymmärtääkseni suurin osa työntekijöistä on työllistettyjä pitkäaikaistyöttömiä. Jotenkin se tekemisen fiilis on oikein näkyvissä.

Taru kirjoitti...

Ihana! :) Tuli tippa silmään.. Ja tosi hyvä mieli! Kiitos samoin :)