torstai 4. kesäkuuta 2009

Sadepäivän varalle

10 pennin piirakkaa, Oi ihana toukokuu -sarja, rooibos-teetä ja nenäliinapaketti. Mitä muuta voisi flunssainen sadepäiväksi toivoa?

Viime kesänä ostettu dvd-boksi löytyi yllättäen kirjahyllystä, olin jo unohtanut sen. Oi ihana toukokuu on aivan täydellistä piristettä ankeaan sadepäivään. Ulkona lämpötila laski kertarysäyksellä parikymmentä astetta ja on nyt +7, joten Ma ja Pop Larkinin suurperheen huumoria ja aurinkoisia maisemia kaivataan. Tuolla Kentin kreivikunnassa ei tunnu ikinä satavan. Tai jos sataa niin mitä sitten, tehdäänpä kunnon cocktailit! Tv-sarjan roolitus on todella onnistunut, siksi onkin suuri vääryys että levyn kannessa mainitaan ainoastaan myöhemmin maailman maineen saavuttanut Catherine Zeta-Jones.

Oi omistaapa joskus omavarainen maatila jossa ei koskaan sada. Ja nimetäpä kaikki lapsensa kukkien mukaan: Zinnia, Petunia, Primrose jne. Ollapa aina iloinen.

2 kommenttia:

Silmukatti kirjoitti...

Oi Ihana Toukokuu on mun ehdoton lemppari tv-sarja, hurahdin siihen jo silloin 90-luvun alussa kun se tuli ekan kerran. Tulee pakostakin hyvälle tuulelle kun sitä muistelee. Ja nälkäkin tulee ja tosiaan parit coctailitkin menis siinä palan painikkeena.. :)

Ukkokulta bongasi Batesin alkuperäiseteokset minulle joskus jostain divarista. Ihan luettavia vaikkakin tuo sarja ensin katsottuna vaikutti aikalailla mielikuviin :). Nyt olen yrittänyt vinkkailla että tuo dvd olis olemassa vaikkei meillä ole edes moista laitettakaan. :)

violet kirjoitti...

Muistan että äiti tuota kehui monesti. En ole onnistunut itse näkemään kuin pari jaksoa.