keskiviikko 19. elokuuta 2009


Syksy tuo tullessaan kauniita maisemia ja värejä. Kumpa vaan olisi parempi kamera tallentamaan ne.

Vauvan nuttu on kohta valmis. Tuollaiset nopeasti valmistuvat työt sopivat minulle. Ei jaksa keskittyä jos tulee liian hitaasti valmista. On mielessä jo vaikka mitä uutta neulomista, mutta tuntuu että aika loppuu pian....voi olla että menee kuukausi tai voi olla että menee kaksi päivää kunnes meitä on neljä. Olen pessyt pikkupyykkiä ja vaatteet ovat valmiina laatikoissa. Niitä on muuten ihan tuhottomasti ja silti on kirppiksiltä tullut hankittua uusia, raikkaamman värisiä. Nuo serkuilta perityt kun on kaikki valkoisia tai vaaleansinisiä. Kai tällä uudella ihmisellä täytyy jotain omaakin olla eikä kaikki vaan serkun tai isoveljen vanhoja.


Maailman pienimmät sukkahousut.

Tänään ajattelin pakata kassin. Melkein jo kauhistuttaa.

5 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Taas mä täällä häiriköimässä.. :) Hitsi, pikkunenhan voi tosiaan puskea ulkomaailmaan hetkenä minä hyvänsä.. Ihanaa!

Riikka kirjoitti...

Kiva kun käyt "häiriköimässä"....eipä täällä kovin montaa lukijaa taida käydäkään;) Kaveri tosiaan jo tuntuu päällään vähän puskevan, neuvolassa tänään sanottiin että on melko alhaalla jo (siis pää), mutta hyvinkin voi se kuukausi silti vielä mennä. Toivottavasti oot jo toipunut flunssasta!

violet kirjoitti...

Mää käyn. En vaan aina sano mitään. Tyhmää sinänsä.

Maailman pienimmät sukkahousut ovat aivan järkyn kokoiset. Siis epätodelliset aivan!

Riikka kirjoitti...

Juu, tiedän kyllä että täällä jokunen käy:) Ja mitäpä sitä aina kommentoimaan....kyllä määkin violet sulla käyn kylässä, itse asiassa joka päivä, mutta sanon vaan jos on jotain sanottavaa!

Taru kirjoitti...

Niin, mä taas taidan kommentoida vaikkei olis mitään sanottavaakaan.. :/