keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Syyskuun viimeinen


Täällä juodaan usein pirtelöitä, tosin paljon kokeilevampia kuin meillä. Itse en uskalla poiketa hedelmä-marja-jogurtti-linjasta juurikaan vaikkapa laittamalla selleriä juomaan. Mutta tuolta sain vinkin käyttää marjajauhetta pirtelössä. Eilen aamulla juuri harmittelin kun pakastimessa ei ollutkaan enää mustaherukoita.

Tämän aamun juomaan kaapista siis löytyi:
* banaania
* pappajogurttia
* mustaherukkajauhetta
* mangososetta
* jäisiä punaherukoita

Hyvää! Jauheesta tulee hyvin makua pirtelöön.


Huomenna on lokakuu. Odotellaan vaan.

Kaikki
on nyt valmiina vaikka miehen mielestä vaunut olisi voinut myöhemminkin hakea vanhemmiltani. Taikauskoisena kuitenkin ajattelin ettei lapsi synny ennen kuin kaikki on hänelle valmiina. Isoveli laittoi vaunulelun killumaan, unipupunsa reissuun turvakaukalossa ja testasi menopelin mukavuuden: hyvin mahtui pitkä 3-vuotias vielä piiloleikissä vaunun koppaan.

3 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Voi teilläkö odotellaan vieläkin! No, ainakin odottelu maistuu noin hyvillä eväillä... Mutta mitä on pappajogurtti? :)

Riikka kirjoitti...

Hihii se on sitä turkkilaista maustamatonta jogurttia jossa on se parrakkaan papan kuva;))) Meillä syödään vallan sitä ja nimenä joko pappa- tai setäjogurtti. En edes tiennyt valmistajaa ennen kuin nyt googletin: http://www.lindahlsfood.se/NewBasicPageFI.aspx?product=14

maijja kirjoitti...

Kiva jakaa pirtelö-ilosanomaa! Rohkiasti vaan sellerit ja salaatit peliin...

Mustaherukkajauhetta pitää kyllä myös hankkia. Just söin iltapalaksi tyrnijauheessa kieriteltyjä banaaninpaloja. NAM! Tosi hyvää.

Mukavaa odotusta :)