tiistai 27. lokakuuta 2009

Näillä mennään

Mökkihöperöisyyteen ei tarvita kuin parin tunnin kipaisu kaupungilla esikoisen kanssa ja taas olen kuin entinen minä. Kiertelyä tavaratalossa ostamatta mitään ihmetellen jo mynnissä olevia joulukoristeita, leppoisa lounastaminen kiltin 3-vuotiaan kanssa ja pakollinen leluosastoihailu.

Viime aikoina jokaiseen kaupunkivisiittiini on kuulunut käynti Punnitse&Säästä -kaupassa. Tänäänkin haimme kassillisen herkkuja. Näillä torjutaan syys- ja muuta väsymystä sekä kieltäydytään saamasta sitä yhtä tautia. Mysliä, kuivattuja banaaneja ja mangoja pojalle, suklaata, teetä, goji-marjoja (niitä niin trendikkäitä) ja hunajakuorrutettuja pähkinöitä minulle. Mies saa maistella joka pussista jos haluaa (ja ehtii!)

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Onks noi trendimarjat hyviä?
Ihana että tää oli positiivisempi postaus, mä jo pelästyin että sä ihan väsyt liikaa.. Harmi kun en pääse kattoon teitä useemmin.. :(

Riikka kirjoitti...

No tää nyt on tämmöstä vuoristorataa....tänä aamuna taas aika rikkinäinen olo, herätys yöllä 7-8 krt ja inha päänsärky, niskat jumissa ym. Mutta tää on tätä...

En aluksi tykännyt noista marjoista, on aika happamia, mutta nyt oon alkanut niistä tykkään enemmän. Varsinkin kun ne on niin terveellisiä:)