tiistai 3. marraskuuta 2009

Ehdinpäs...tehdä itselleni ruokaa ja syödäkin sen. Curryista porkkanakeittoa Violetin ohjeen mukaan. Sopii muuten tosi hyvin uuden lempileipäni kanssa. Porkkanapaahtoruutuja voisi syödä vaikka kuinka, mtta en vaan ymmärrä voiko joku syödä niitä siististi kun lämpimän leivän päältä valuu sulaa voita sormia ja melkein käsivarsiakin pitkin.

Koko aamupäivä meni taas joko imettäessä tai huutavaa vauvaa rauhoitellessa. Suihkussa kävin myös huudon säestyksellä. Oli mitä oli, suihkuun on mentävä äiti-ihmisenkin. Sängyn petasin klo 12.30. Ja esikoinen ei edes ole tänään kotona. Kaaos kauhistuttaa.

Pyhäinpäivänä

5 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Minä muuten RRRRRAKASTAN tuota leipää! Päälle pitää kyllä saada oikeaa voita, ei mitään kissanrasvaa :)

Taru kirjoitti...

Onks toi leipä jotain valmista vai? En oo kuullutkaan.. Ja munkin täytyy koittaa keittoa :) Kaipaankin uusia, terveellisiä vaihtoehtoja ruokapöytään..
Sano vauvalle terveisiä kummitädiltä! Ja isommalle pojalle kans. Vähän harmitti kun ei tajuttu tuoda mitään viikonloppuna, kun oli nimpparit ja kaikki..

Riikka kirjoitti...

Maijja: joo, voin kanssa! Vaikka meillä on kyllä Oivariinia....se ei kai sentään ole täysin kissanrasvaa...

Taru: Vaasan Paahtoruutuja (tv:ssäkin mainostettu). Terkkuja täältäkin, ei mitään haittaa vaikka ette tuoneet mitään. Muutenkin hukutaan tavaraan mitä on saatu isoveljelle vauvan syntymän myötä ja joulukin on vasta edessä! Kivaa oli kun kävitte.

violet kirjoitti...

oi tuota keittoa olen tehnyt ihan koko ajan nyt...porkkanatkin on vain 27 senttiä kilo joten eihän se edes maksa juuri mitään.

Hyvä että menet sinne suihkuun huudosta huolimatta.
on sillä niin suuri merkitys omalle pääkopalle.

Mimmi kirjoitti...

Voin vieläkin tuntea olotilasi nahoissani, vaikka tuosta onkin jo kuukausia aikaa. Anna kaaoksen olla! Ehtii sitä olla ei-kaaoksessa sitten kun lapset ovat isompia.