tiistai 22. kesäkuuta 2010

Epäsatunnaisia asioita - keittiö


Minjan innostamana päätin itsekin ottaa kuvasarjan satunnaisista asioista eri huoneissamme. Tosin ei näissä kuvissa mikään satunnaista oikeasti ole, sen enempää kuin muissakaan täällä julkaisemissani kuvissa. Ihan varta vastenhan nuo tavarat on tuohon aseteltu, ajatuksella paikoiltaan poistettuina. Sanotaan nyt vaikka niin että ne edustavat minulle kodissamme parhaiten niitä huoneita joissa ovat. Tavaroita joita eniten käytän ja joista pidän. Osa kamasta on kuvissa ihan vaan käytännöllisyyden takia, osa tunnesyistä.
Tässä keittiökuvassa tuo lattia on erittäin epämieluisa minulle, eikä edes käytännöllinen. Mutta se kuvastaa hyvin tämän hetkistä fiilistä ko. huoneessa, liian sekava iso pinta saa kaiken muunkin näyttämään sekavalta enkä voi kuvitella muuta kuin vitivalkoista verhoa.

2 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Jännä, minä taas ajattelin että onpa hauska lattia. Mutta voi tietenkin olla, että jos se olisi oma, se ei miellyttäisi. Olen aikonut tehdä tämän sekalaista-jutun itsellenikin, mutten ole jaksanut kaivaa esiin sekalaisia, eikä meillä ole juuri nyt pöytäliinaakaan, kun odotan uuttaa. Lattia ja matto on niin kauheita, ettei niillä voi kuvata...

Riikka kirjoitti...

Tuo on vaan niin kylmä ja laitosmainen. Ja ihan täynnä naarmuja vaikka varmaan siksi joku sen joskus on laittanut että kestää kulutusta (muka). Keittiössä ehkä jotenkin vielä menisi mutta kun sitä on pojan huoneessa myös. Suunnittelemme laminaattia koska parkettiin ei ole varaa. Parketista saamme nauttia muissa huoneissa.