perjantai 19. marraskuuta 2010Arki ahdistaa taas aikalailla. Tai sanotaan että kiristää tässä kämpässä itse kunkin hermoja. Mies on viulunkieli, nainen riivinrauta ja lapset jotain siltä väliltä. Onneksi on perjantai, ulkona on valkoista ja meille tulee huomenna kaksi lapsenvahtia. Mieltä lämmittää myös tapaaminen uuden tuttavuuden kanssa. Tai ei ihan uuden, täältä blogimaailmasta löydetyn. Hänellä oli ihastuttava tytär, mukava mies ja kodikas asunto.

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Teidän lastenhuone näyttää upealta :) Ehkä se on tämä vuodenaika, joka ahdistaa. On pimeää ja kylmää ja joulustressi iskee kohta päälle ;) Tehkää jotain arjesta poikkeavaa, niin jos se piristäisi edes hetkeksi? :) Ja kuulostaahan tuo jo hyvälle, kun on lapsenvahti varattuna;)

Mirva kirjoitti...

Täällä on jotenkin samat fiilikset. Mulla on opiskelupäivä, ja mies ei jotenkin tunnu nyt kestävän yhtään toimintaa lapsen kanssa, siitä onkin aikaa kun ovat kahdestaan touhuilleet. En pysty keskittymään, kuuluu huutoa, molempien toisessa huoneessa olevien suusta, ja aina pitää mennä hätiin. Eilinen hirmuisen iloinen ja rauhallinen mieli vaihtui heti aamusta johonkin kummaan tyhjyyteen, kun katsoi parivaljakkoa josta toinen halusi kiikkua ja toinen lukea lehteä, ja jälkimmäinen onnistui jotenkin ihmeen kaupalla lukemaan kuuntelematta vieressä ynisevää pientä. Normaalisti mies ei ole yhtään semmoinen, en tiedä mistä tässä talossa nyt oikein kiikastaa.

Teidän lastenhuone näyttää kodikkaalta, ja lumi ulkona paljon tietokonetta houkuttelevammalta kiinnostuksen kohteelta.

Anonyymi kirjoitti...

PIenten lasten niskat ovat niin kauniita, ihan poikkeuksetta. Se tuli heti mieleen tuosta kuvasta.
Tunnistan tuon mistä kirjoitat.

Sitä oli useammin meilläkin kun lapset olivat pienempiä.

Voi miten iloinen olet että olet tavannut jonkun kivan ihmisen! Blogit ovat senkin takia niin tärkeitä.

Riikka kirjoitti...

Jonna: Kiitos. Se on kyllä aika pieni ja vähän liian täyteen ahdettu siksi. Käytiin leffassa, piristävää oli:)

Mirva: Tsemppiä kiljumisten kuunteluun, opiskeluihin ym. Se on tää marraskuu. Kaikilla pinna kireellä.

piilomaja: Ja vauvojen niskat tuoksuu ja tuntuu niin ihanilta! Näiden kahden niskat on kyllä melko identtiset.