torstai 11. marraskuuta 2010Hinku elokuviin. Haluaisin nähdä ainakin Julia Robertsin uusimman (mies ei niinkään innostu) ja Napapiirin sankarit.

Vuokraamoonhan sitä jälleen kerran suunnattiin viimeksi kun elokuviinlähtö ei olekaan ihan yksinkertaista noiden naperoiden takia. Siellä ei ollut oikein mitään kiinnostavaa, napattiin kuitenkin mukaan Eräs joulutarina, joka puitteiltaan vaikutti lupaavalta. Loistavia näyttelijöitä ja herkullinen juoni. Vaan nukahdin 1,5 tunnin päästä, kun elokuvaa oli vielä tunti (!) jäljellä. Filmi oli yhtä jankutusta ja jauhamista samoista aiheista, yhden perheen traumojen ja ongelmien vatvomista. Hukkaan meni upeat Catherine Deneuve ja Mathieu Amalric.

Pari viikkoa sitten katsottu Miesten vuoro sen sijaan oli täydellisesti leikattu ja sitä olisin katsonut vielä tunnin lisääkin. Mies kritisoi vähän sitä ettei yhtäkään hilpeätä perussaunaporukkaa esitelty.

Mielelläni lähtisin elokuviin katsomaan vaikka lastenfilmiä, kun aikuisten kesken sinne on niin hankala mennä. Hyvin harvoin kuitenkaan teattereissa esitetään mitään 4-vuotiaille sopivaa, nyt esimerkiksi ei mene mitään sen ikäisille. Meidän Tiuhti on kaiken lisäksi niin herkkä että leffa ei saa olla yhtään hurja kun ollaan siellä jännässä pimeydessä. Ei siis tulisi mieleenkään mennä katsomaan esimerkiksi Toy Story 3:sta vaikka olen kuullut joidenkin salakuljettaneen noinkin pieniä sitä katsomaan.

Meillä on digiboksille tallennettuna satoja elokuvia, mitään en niistä halua katsoa. Tai yhden katson, kun jaksan. Sen Pariisin varpusen.

******************************************************************************

Joululahjalistoja ynnä muita listoja olen kirjoitellut. Tuskinpa saan kaikkea tuota puikoilla aikaiseksi. Mutta kummipojan lahjatoive Harry Potter -huivi on pakollinen, mistähän löytäisi sopivat sävyt lankoihin??

Hyviä mustikkamuffinsseja kokeiltiin Tiuhtin nimpparin kunniaksi. Nimipäiväsankari sai kirppikseltä löydetyn lääkärilaukun ja oli onnessaan. Minulla kuulemma sydän junkuttaa ja verenpaine on paha.

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Titiyyllä on ainakin myynnissä Cascade 200-lankaa, jossa olisi ainakin passelit Rohkelikko-värit. Löytyy siellä varmaan muutkin.

Harry Potterin inspiroimana on muuten kirjoitettu joku neulekirjakin. Löytyy varmaan googlella. Se on kyllä in english.

Riikka kirjoitti...

Kiitti Jonna, käyn katsomassa!

Mirva kirjoitti...

Pariisin varpusen tahtoisin minäkin nähdä. Ja Eat Pray Loven, mutta en usko että meilläkään mies lähtee. Ehkä meidän pitää jättää miehet lapsenvahdiksi ja mennä yhdessä! :)

(Mullakin on jumalaton lista kudottavaa jouluksi. Kiireisin kuitenkin on villahousut lapselle, joten ne pitäisi saada alta pois ennen muita, yksi lahje vasta valmiina...)

Riikka kirjoitti...

Mirva: Mielelläni lähden!