keskiviikko 16. helmikuuta 2011
Ei jaksaisi enää raportoida näitä lasten sairasteluja, mutta se nyt vaan kuuluu tähän päiväkirjaan. Viuhti nyt kolmatta päivää kuumeessa, eilen aamulla oli 40,2. Tänään tuntuu vähän virkeämmältä, jaksaa jopa kävellä, vähän tanssia musiikin tahtiin. Ei kuitenkaan jaksa edes itkeä ja huutaa normaaliin tapaan, ensimmäinen kerta näin. Ei syö mitään, juo onneksi. Nukkuu tunnin pätkiä. Toivon näkeväni pian ihottumaa että kuumeelle tulisi selitys. Vauvarokkoa siis epäilen.


Ulkona yli 60 astetta viileämpää kuin mun lapseni iholla. Olen heitellyt vuodevaatteita, tyynyjä ja peittoja parvekkeelle. Pölypunkit veke. Isä vei Tiuhtin tänään kerhoon, rohkeasti lähtivät kävelemään pakkaseen.

Viikonloppuna tapasin rakkaan ystävän elämän tärkeimmän ihmisen. Suurisilmäisen tummatukkaisen tyttövauvan. Sain hoitaakin, vaihtaa vaipan ja silitellä pikkuisia jalkapohjia.

3 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Voi kurjuus, että sairastelu teillä vain jatkuu. Melkein sanoisin, että toivottavasti on vauvarokkoa, niin menisi suht nopeasti ohi. Jokatapauksessa pikaista paranemista pienelle!

Mirva kirjoitti...

Upea tuo yläkuvan mekko/tunika! Ja valo näissä kaikissa kuvissa.

Olitteko vielä yhteydessä neuvolaan/päivystykseen? Mulle on jostakin iskonut semmoinen ajatus, että jos kolme päivää on kestänyt korkea kuume pienellä, pitäis mennä lääkäriin.

Jos se on vauvarokkoa, kuumeen pitäis laskea tänään tai huomenna, ja näppyjen ilmestyä huomisen aikana. Sitä on kai "ollut liikkeellä", ja se tosiaan menee nopeaan ohi jos se sitä on, kuten varmaan tiesitkin.

Jaksamista ja paranemista sinne, ja lämpöhalit sinulle.

Riikka kirjoitti...

Merruli: Samaa mäkin toivon, se on kuitenkin helppo tauti ja joka tapauksessa jossain vaiheessa edessä.

Mirva: Mä oon nyt tainnut ottaa takasin sitä loppuvuoden vaateostolakkoa:/ Oon kyllä harkinnut nyt tarkemmin mitä ostan.

Mentiin heti ekana päivänä lääkäriin, korvat tarkistuttaan. Ei ollut mitään ja lääkäri epäili samaa kuin minä, vauvarokkoa. Jos kuume jatkuu vielä neljännen päivän jälkeen, mennään morjestaan omalääkäriä taas. Voitais melkein muuttaa asuun sinne...