keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Muistikuvia goes fashion

Päivän asu viikonlopulta. Hiihtämään lähdössä. Kyllä mun ehdottomasti kannattaa alkaa muodostaan tästä enemmän muoti- ja kauneuspainotteista blogia, sen verran se asia on kuitenkin lähellä sydäntä ja tykkään vaan pukeutua nätiks joka päivä. Laitan nyt heti tähän vaatteiden merkit kun kuitenkin kohta joku kysyy et hei mistä noi sun villahousut on ostettu.
laamavillapaita Seppälästä vuodelta 2000, villahousut vintagea isän kaapista (huom sepalus), villasukat äidin tekemät, alla tekninen alusasu merkkii en muista, takana näkyy Karhun vintagemonot ja pojan Mikki-reppu (sisällä kaakaota ja rusinoita) jonka kummitäti tuonut Shanghaista


JK Seuraan tosi vähän muotiblogeja, oikeastaan vain kahta sellaista jossa vaatteita esitellään muiden aiheiden ohella. Sinänsä muotiblogit on ihan ok, niillekin on maailmassa paikkansa, mutta mulle niistä tulee paha alemmuuskompleksi. Blondi minussa ihmetteli pitkään mikä oikein on muotiblogeissa esiintyvä käsite "päivänasu". Mietin että onko se joku sisäpiirin juttu jota en ymmärrä, muotibloggareiden keksimä sanonta ja miten ihmeessä siihen liittyy se Nalle Puhin pieni vaaleanpunainen kaveri, onko olemassa esimerkiksi myös iltanasu?? Kunnes ymmärsin että kyseessä on päivän_asu.

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Päivänasu :D

Mirva kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mirva kirjoitti...

Minäkin meinasin postata päivänasun tästä inspiroituneena, mutta oli niin pölyinen peili etten kehdannut, tuli sitten vaan heilahtanut kuva siitä miten cowgirl gears up for -20. :)

(Sorry poistettu kommentti, tuli pikku virhe...)

Riikka kirjoitti...

Mut hei Mirva, sähän tekisit pölyisestä peilistä muotia! Muotiblogeilla on se vaikutus.