perjantai 4. maaliskuuta 2011

Me? Gorgeous?Mirva valosta antoi minulle tällaisen The Gorgeous Blogger -tunnustuksen. Tuntuu tietysti hyvältä, kiitos siis Mirva! Tarkoituksena olisi vastata alla oleviin kysymyksiin ja sitten laittaa tunnustus eteenpäin, mutta en laita tätä nyt kenellekään koska monet ovat tämän jo saaneet ja aiemmin olen jo laittanut vastaavia eteenpäin.
1. Milloin aloitit blogisi?
Toukokuussa 2008, sitten pari kuukautta ihmettelin että mitäs menin tekemään kunnes heinäkuussa innostuin kirjoittelemaan säännöllisemmin.

2. Mistä kirjoitat? Mitä käsittelet?
Meidän perheen elämästä, omista ajatuksistani, jokapäiväisistä sattumuksista. Käsityökokeiluista ja lukukokemuksista. Joskus tuntuu että blogi on liian lapsikeskeinen, mietin jopa mitähän tästäkin joku ajattelee ja pitääkö ne mun elämääni ankeana ja rajoittuneena kun en osaa muusta puhua kuin lapsista kunnes taas muistutan itseäni että ennen kaikkea kirjoitan tätä itselleni.

3. Mikä tekee siitä erityisen?
En koe blogiani erityiseksi, se on tavallisen ihmisen tavallisesta elämästä kertova virtuaalipäiväkirja. Vastaavia on blogimaailma täynnä.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin?
Idean blogin pitämiseen sain muista lukemistani blogeista. Päiväkirjaa olen kirjoittanut 6-vuotiaasta lähtien, kunnes jossain vaiheessa parikymppisenä sen kirjoittaminen jäi. Kirjoittaminen on mulle tärkeä tapa käsitellä asioita, ongelmallisiakin, vaikkakaan tänne blogiin en kaikkea voi kirjoittaa. Tuli tarve kirjata ylös elämäämme kun lapset ovat pieniä. Blogissa on myös kuvallinen puoli, tykkään siitä että saan yhdistellä valokuvia kirjoituksiini. Mietityttää kyllä miten tämän blogi-valokuvakansio-päiväkirjan saisi takuuvarmasti säilymään seuraavalle sukupolvelle. Aloin joskus kirjoittamaan postauksia muistikirjaan mutta olen niiden kirjoittamisessa nyt kolme vuotta jäljessä.

5. Mitä haluaisit muuttaa?
Haluaisin ehtiä ja jaksaa kirjoittaa tänne useammin. En kuitenkaan ota blogista paineita ja se on hyvä. Jos päättäisin kirjoittaa joka päivä, tulisi varmasti hetkiä kun ei olisi mitään kirjoitettavaa. En ole suuremmin panostanut ulkoasuunkaan koska ohjenuoranani pidän että kirjoitan tätä päiväkirjamuotoisesti ajattelematta "yleisöä". Jokainen blogiin tullut kommentti lämmittää silti joka kerta. En siis varsinaisesti muuttaisi blogissani mitään, profiilikuvani tosin on hölmö.

3 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Perjantaina taas Piperrellään, tuletko mukaan?

Riikka kirjoitti...

Taidan jättää väliin, silloin on syntymäpäiväni, saattaa tulla vieraita:) Mutta se seuraava sunnuntaipipertely on taas merkattuna kalenteriin.

Ilona kirjoitti...

Ok. Hyvää syntymäpäivää siis perjantaille!