sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Päässä surisee ja en ole nukkunut


Kuvauspuoli on ollut niin vähäistä että käytän taas viikon takaisia kuvia vaikka ne eivät otsikkoon liitykään. Niiden avulla sentään muistan että tulipahan leivottua viime viikolla. Suuren suosion saavuttivat vadelmabrowniet (ohje täällä) joita varmasti teen toistekin. Vähän helvetin hyvä pulla sen sijaan oli aika normaali pulla.

Päässä surisee ajatuksia joita en tänne kirjoita. Harmitusta, ihmetystä ja paljon väsymystä. Haluaisin kirjoittaa nukkumisesta mutta en edelleen jaksa. Kirjoitan vielä ehkä huomenna. Valvon yöllä muiden takia mutta myös itseni ja ajatusteni takia. Vatvon keskellä yötä itsekseni miten ihmeessä saisimme yöt normaaleiksi, sellaisiksi joina nukutaan ja joilta herätään levänneinä ja odotan seuraavaa herätystä. Turha nukahtaa kun kuitenkin kohta taas vetäistään pois siitä sekunnin sukelluksesta unimaailmaan.

Päässä humisee myös hyvää mieltä. Olin tänään hiihtämässä jäällä. Vastaan tuli joulupukki ja jos jonkinmoista hiihtäjää. Sillä välin Tiuhti löysi pihalta uuden leikkikaverin ja sai heti kutsun kyläänkin.

Eilen kastettiin pienin kummilapsemme. Hänelle toivon vain kaikkea hyvää. Kummilapsen äidiltä sain lahjaksi kirjan jolla toivotaan minulle voimia. Tunnen saavani voimia pelkästään siitä että joku antaa minulle kirjan joka voisi antaa minulle voimia.

Sain syntymäpäivälahjaksi mummin vanhan rannekorun ja käsilaukun. Kukkia ja lautasen.

Ei kommentteja: