tiistai 19. huhtikuuta 2011

Parempi mieli jo

Löysin kirjahyllyä siivoillessani nuo ihanat arkit jotka unohdin ostaneeni. Mahatautipotilas Tiuhti on toipunut ja suostuu syömäänkin jo. Tauti ei ollut raju mutta syöminen alkoi pelottaa ja kolmen päivän paasto vei voimat kun on muutenkin kuin kuivan kesän orava. Ostettiin maalia pyörän tuunausta varten. Istutin parvekkeelle narsisseja, ikkunat olisi pakko pestä pian. Jäät lähtevät, tänä aamuna huomasin rannan olevan sula. Kirppislöytökaappi on laitettu paikoilleen. Suunnittelen myös makuuhuoneiden muutosta.

****************************************************************************

Olen päättänyt päästä eroon kaikesta turhasta tavarasta, kaikesta mistä en pidä. En jaksa enää käyttää aikaani turhan järjestelyyn ja säilyttämiseen. Paljon olen jo karsinut mutta se ei riitä. Viikon sisään meiltä on kävellyt ulos pieniä vaatteita kummipojalle ja leluja sekä vaatteita Valkovenäjälle. Alkuvuonna otin tavoitteekseni karsia vuoden aikana 365 tavaraa kodistamme ja olen varma että jo muutaman kuukauden aikana olen laittanut pois tuon määrän tavaraa, jos jokainen vaatekappale laskettaisiin erikseen, mutta se ei näy missään. Me ihmiset mahdumme vielä 68 neliöön, miksi siis hankkia suurempi koti jotta kaikki roina mahtuisi paremmin?

Myynnissä olisi valkoinen syöttötuoli (Tampereen alueella asuvat hoi)! Mistä saisi ostettua sellaisen hinnoittelupyssyn jolla saa helposti hintalaput vaatteisiin kiinni?

Ei kommentteja: