tiistai 24. toukokuuta 2011

Suhteellista
Miehen kanssa mietittiin naisten ja miesten välisiä ystävyyssuhteita. Siis sitä miten miesten ystävyyssuhteet ovat niin paljon yksioikoisempia kuin naisten väliset suhteet. En tarkoittanut loukkauksena sitä kun totesin miesten vaan olevan niin yksinkertaisia suhteissaan, yksinkertaisia olentoja muutenkin. Tyhmää en tarkoita, vaan että he eivät monimutkaista asioita, tee solmuja ja ihmeellisiä mutkittelevia haarautumia ystävyyssuhteisiinsa. Asiat on niinkuin ne on ja ne sanotaan suoraan. Toisaalta, miehet jättävät sanomattakin niin paljon. Suhteista ei välttämättä kehity ikinä yhtä syviä kuin naisten välisistä ystävyyssuhteista.

Selitäpä sitten siinä miehelle mistä kiikastaa omaa päätä kovasti vaivaava asia. Hän kyllä yrittää ymmärtää, mutta ei ehkä tajua täysin. Kuitenkin tietää mitä tarkoitan kun en halua alentaa itseäni. Tietää miten siitä jää paha mieli jos aina hylkää omat periaatteensa ja toimii toistuvasti toisen ihmisen ehdoilla. Mutta ei ymmärrä miksi en vaan anna olla, unohda koko juttua.

Kuvasin lintua jonka vihdoin olen tunnistanut haapanaksi. Kamera vaan ei ulotu riittävän lähelle.

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Minä törmäsin eilen samaan lintuun. Kotona sitten katsoin, että haapanahan se. Tuttu nimi, mutta vieras lintu.

Mirva kirjoitti...

Totta, miesten väliset suhteet vain ovat yksinkertaisempia.

Hei siitä kyläilystä, ensi viikolla jossain välissä olisi kiva tavata! Meidän fysioterapia-ajat selvinnevät huomenna, niin laitan sitten tarkempaa viestiä.

annika. kirjoitti...

Nyt bongasit sen haapanan. :) Tuo vaikuttaa ihan pätevältä analyysiltä, minkä teit ystävyyksistä. Tuntuu nimittäin, että miespuolisten ystävieni niitä "luottoystäviä" ovat nimenomaan naispuoliset henkilöt, mutta että keskenään miehet harvemmin purkavat niitä asioita. Tai sitten siinä pitää olla jokin toiminta (esim. urheilu) mukana, mutta ainakaan teekupin äärellä eivät huoliaan murehdi. Ei saisi yleistää sukupuolten välisiä eroja, koska erot ovat yksilöissä, mutta nyt tekisi vähän mieli kyllä yleistää se miehiin. :) Oma mieheni tuntuu kyllä olevan juuri sellainen teekuppipohtija, mutta eipä hänkään miespuolisten ystäviensä kanssa niin syvällisesti pohdiskele. Tai ainakin niin olen käsittänyt.

Riikka kirjoitti...

Ilona: Huomasinkin blogissasi kuvan samasta lajista.

annika: Kiva kun sinäkin piipahdit täällä:)