keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Miälikuvituksellista


Ei meillä mitenkään erityisesti ole askarreltu, kunhan tällaiset kuvitukset tähän kaivoin tiedostoista. Tiuhti rakastaa piirtelyä, värittelyä ja askartelua. Harmi että olen laiska jälkimmäisessä. Tai asia nyt vaan on niin että tykkäisin näperrellä JOS sen saisi tehdä rauhassa ilman (2-vuotiaan) sähellystä. Tiuhtiakin kovasti harmittaa pikkuveljen suttaamat värityskuvat.


Tällaiset kortit keksin tehdä kun muistin etten vieläkään ole lunastanut Craft it forward -lupauksiani. Kortteihin sain oikeastaan idean täältä, tajusin ettei käsintehdyn tarvitse olla rättikässytyö, vaan se voi olla myös askartelutyö. Mun kortit vaan ei ole kovin luovia, valmiita skräppäyspapereita käytin ja aika simppeleiksi nuo jäivät mutta on ainakin itse tehtyjä. Toivottavasti ilahduttivat saajaansa.

*************************************************************************

Huomenna alkaa joulukuu, öitä ekan luukun avamiseen on laskettu jo viikko. Kyllä mää niin miälissäni olin kun sai itse ommellun taskujoulukalenterin kaivaa kaapista ja ripustaa poikien kanssa seinälle. Ja kyllä mää taas turhaan oon miäleni pahottanu monessa asiassa. Ei kannattais.

3 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ooh, onnea on olla inspiraationlähde!

Doris kirjoitti...

Kiitos Riikka,
posti tuli perille jo viime viikolla!
Ihania kortteja,
todellakin ilahduttivat saajaansa!
Iloa ja valoa sinulle!

Riikka kirjoitti...

Ilona:)

Doris: Mukava kuulla!