keskiviikko 11. tammikuuta 2012


Tipupaitainen leikkii roolileikkejä. Reissuvaatteet=kaikki mahdolliset lastenhuoneen laukut, huopahattu ja muuta.

"Viuhti isona piipaa-autoa ajaa", sanoo ja huutaa: "Hälytys!" ja vetää saappaat jalkaan ja kypärän päähän.

Isommalla on tipuja piirustuksissa. Vihaisia lintuja, possuja ja isoja ritsoja. Niitä on piirretty tasolle 56 asti, papereita lojuu ympäri kotiamme kuin missäkin ateljeessa.

3 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Juuri eilen ajattelin, että meillä pitäisi olla enemmän roolileikkikamppeita. Nyt ajattelen vielä enemmän -- ihana palomies!

VILPPUMAAN ERIKA kirjoitti...

Jahas, ne on samansuuntaiset menot siellä teilläkin :) Nuo roolileikit on tosi vahvasti Vilpulla päällä, palomies on nyt väistynyt Eemelin porukoiden tieltä, ainakin vähäksi aikaa :) Täällä siis viritellään hiirenloukkua pöydän alle, kaadetaan palttua milloin kenenkin niskaan ja juostaan verstashuoneelle sen kakskytä kertaa päivässä!

Riikka kirjoitti...

Mirva: Tuolla samalla punaisella huopahatulla olen jo pukenut pikkuveljeä aikoinaan erilaisiin roolileikkeihin, ja kerhokassi on oma vanha. Muuten ei meillä mitään erityisiä roolivaatteita ole (paitsi pari kypärää, miekkaa ja kilpi), pojat kaivelee kaapeista huiveja sun muita leikkeihinsä.

Erika: Hauska tuo Iemeli-leikki:D Meidän Tiuhti ihmetteli Vaahteramäki-kirjoja lukiessa että mitä ihmettä se veripalttu oikein on, kuulosti pelottavalta. Enkä tainnut osata selittää....