sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkasviikko. Tiuhti on ulkoillut päiväkodissa lyhyiden happihyppelyiden verran, pienemmät ovat pysytelleet sisällä. Viuhti näkee ulkona jääkaahuja. Viikonloppukin ollaan vaan oltu kotioloissa. Sain hullun siivouspuuskan, kuurasin paikkoja, sulatin pakastimen ja kalttasin jääkaapin. Ei näy missään, paitsi että se jääkaappi on siisti.

Olisi löydettävä uusi koti mutta emme saa tehtyä mitään sen eteen. Tarvitaan lisätilaa, 68 neliötä, eli 17 neliötä per nenä ei oikein riitä. Ennen kaikkea ei ole tilaa kaikelle tavaralle. Jokainen kolo on täytetty ja jos jotain tulee lisää se on ongelma. Haluaisin oman huoneen pyykille.
Näin viime yönä unta jossa olin työhaastattelussa. Tärkeimmäksi kysymykseksi haastattelussa nousi: "Kuka on Suomen toiseksi paras laulaja ja minkä kouluarvosanan antaisit hänelle?"

1 kommentti:

Mirva kirjoitti...

Ohhoh, mikä työhaastattelu! Luulen, että haluaisin sinne töihin. :)

Meilläkin on lisätilahaaveita. Nykyinen olisi ihan mahtava asunto muuten, mutta Ainolle ei ole omaa huonetta, ja haluaisin todellakin päästä sisustamaan yhden lastenhuoneen (lue: eroon olohuoneen nurkissa pyörivistä leluista ja lelulaatikoista ja pelikorteista ja...)

Me luetaan edelleen joka viikonloppu se asuntoliite, muttei myöskään saada tehtyä mitään asialle. Toivottavasti teillä on paremmin puhtia!