lauantai 26. toukokuuta 2012

Sisäkuvia edelleen vaikka ulkona on mitä kesäisin keli. Siitepöly tunkee silmiin, nenään, kurkkuun, en voi ulkoilla.Olen ottanut kuvia huoneista, ensin tyhjennellyt kaikkea turhaa pois, järjestellyt, stailannutkin vähän. Siinä on aika homma. Mies ja pojat lähtivät ulkoilemaan, siinä ajassa ehdin järjestellä ja kuvata vain kolme huonetta. Perfektionismia. Tämä koti taitaa kohta olla kaupan. Se on haikeaa. Olen jo vähän kateellinen niille jotka pääsevät katselemaan tuota meidän järvinäkymää ja juoksulenkille metsäpoluille suoraan kotiovelta. Mutta olen kateellinen myös niille joiden ei tarvitse suihkuun mennessään loikkia tavaroiden yli, joilla on oma piha ja työhuone, tilaa laittaa ruokaa.

Toivottavasti löytyy uusi koti, sellainen jonne muutan yhtä innoissani ja onnellisena kuin tähän viisi vuotta sitten.


3 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Ohhoh, melkoisia muutoksia teilläkin siis luvassa! Varmasti ihana koti löytyy, minusta täällä päin on jatkuvasti niin hyviä myynnissä, että ostaisin jos voisin.

Keittiössäkin on näköjään uusille asukkaille uusi lattia. Toivottavasti koti menee pian kaupan ja löydätte myös yhtä pian uuden!

Riikka kirjoitti...

Mirva: Onhan täällä paljonkin myynnissa kaikkea kivaa mutta ihan kamalia hintoja ainakin niillä alueilla joilta me kotia etsimme. Jännä juttu että aika moni on huomannut lattian, säkin oot käynyt meillä vain kerran ja silti huomasit:) Musta toi on niin paljon parempi kuin se ruudullinen.

Ilona kirjoitti...

Minä myös hengailen enimmäkseen sisällä ja silti meinaan tukkeutua ihan kokonaan.