sunnuntai 13. tammikuuta 2013


Uusi vuosi alkoi Kanelimaan kalenterilla.

Mua vaan aina jaksaa huvittaa muotiblogien päivänasukuvat. Siis päivänasu vai päivän asu?? Tässä minä nasuilen, oliskohan vuoden eka ja vika asukuva. Ulos lähtiessä huomasin että mulla on yhtä aikaa viimeisimmät kirppislöydöt päälläni, pusero ja kaulahuivi. Sitten tajusin että kaikista vaatteista itse asiassa vain kengät on ostettu ihan kaupasta, ja nekin viisi vuotta vanhat. Melkonen kirpputäti.

Vuosi alkoi myös lentolippujen varaamisella Barcelonaan. Sitä odotellessa.pusero 2e, neuletakki n. 5e, farkut 8e, kaulahuivi 0,5e kaikki kirppikseltä, saappaat vuonna yksjakaks Riikasta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päivänasut on hilpeitä!

Mulla on kauheasti kirpparilta ostettuja vaatteita.
Olisikohan tätä nykyä noin puolet?

Mulla on pari paikkaa mistä löydän tosi hyvälaatuisia ja usein liki käyttämättömiä. Halvalla.

Riikka kirjoitti...

Kyllä mullakin kirppisostokset on pääosin sellaisia joissa saattaa olla vielä hintalaputkin paikallaan, tai lähes käyttämättömiä. Sellaisia on todella paljon nykyään myynnissä, esim pöytätolkulla lastenvaatteita joissa vielä hintalaput. Sinänsä aika huolestuttava ilmiö. Mutta itsestä tuntuu mukavalta kun säästää rahaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, on jotenkin aika kummallista tuota mitä toteamme tässä....että uutta tai melkein on kaupan.
Lastenvaatteiden kohdalla saattaa joskus olla niin että ihmiset saavat tuhottomasti lahjaksi eikä itse pysty niin paljon käyttämään kun lapsi kasvaa.