sunnuntai 10. elokuuta 2008

Ei mustikan mustikkaa


Tämä metsäretki tehtiin jo viikko sitten sunnuntaina. Ajattelin käydä katsomassa jos edes piirakallisen verran löytyisi marjoja vaikka on sanottu olevan huono mustikkasato. Mutta ei todella mustikan mustikkaa. Vadelmapensaatkin oli joku muu ehtinyt jo käydä tyhjentämässä. Pari metsämansikkaa sentään saatiin suuhun.

Jännä juttu, kun muutimme marraskuussa järven rannalle luonnon läheisyyteen, olin innoissani: talvella pääsen järven jäälle hiihtämään, kesällä nautimme auringosta ja vedestä "omalla" uimarannalla, syksyllä saapastelemme marjaan viereiseen metsään. No, talvella jäi ne sukset ostamatta kun ei tullut jäitä. Kesä oli ja meni, rannalle päästiin kaksi kertaa. Ja marjavuosi on huono. Jos nyt edes sieneen pääsisi....Kunpa ensi vuosi olisi parempi. Onneksi on oman äidin piha josta saamme käydä poimimassa herukat, karviaiset ja vadelmat vitamiinivarastoiksi talveksi.


Tänään aamulla käväisin ystävän kanssa Ojakadulla Design-torilla. Hauska uusi idea mutta hiukan petyin torin pientä kokoa. Odotin siellä oleva enemmän kojuja. Löysinpä kuitenkin pari kivaa juttua, käsveskan ja pikku pussukan by Onnela Design. Veskan sisälle oli jäänyt alkuperäinen hintalappu mikä vielä todisti tehneeni edullisen löydön. Mutta tekivätpä siellä muutkin löytöjä, nämäkin onnistuin nappaamaan ja maksamaan osittain kyynärpäätaktiikkaa käyttäen.

1 kommentti:

Jason kirjoitti...

Don't give up on the summer just yet! Its still august and something might come from it. Its been bad but I still have hope for at least one week of sunny warm summer...