lauantai 15. marraskuuta 2008

Jalat puuduttava viiden tunnin messureissu takana, tässä köyhän naisen saalis. Paljon olisi ollut kaikkea kivaa saippuoista koruihin ja kirjoihin, mutta hillitsin itseni enkä tuhlannut kovasti. Yhtä kaunista grafiikanlehteäkin hypistelin, mutta onneksi en ottanut. Jos työttömyys iskisi lähikuukausina, mieluummin ostan leipää kuin katselen taulua seinälläni. Niin maalliselta kuin se kuulostaakin.


Noista leimasimista olen tosi iloinen, keksin niille jo paljon käyttöä mm. joulu- ja onnittelukortteihin. Sukkalanka oli mukavan hintaista, 10e/200g. Kuvassa väri on ihan väärä, ei ole oikeasti noin punavoittoinen. Ilokseni messuilta löytyi joitakin uusiakin juttuja, mm. tämä yritys. Jokakertaisia suosikkejani ovat mm: Ideri, Design Ihania, ja Jaana Tuomiston kierrätysesineet. Niissä vaan on sitä jotain.

2 kommenttia:

violet kirjoitti...

Äiti kertoi olleensa kahtena päivänä tuon viisi tuntia ja kehui kovasti.
Saanko udella muuten paljonko noi leimasimet maksoivat? Mulla on nimittäin saman firman (jos on Basic Grey) mutta isoilla kirjaimilla.

Riikka kirjoitti...

Nämä ovat Inkadinkado-merkkiset. Hinta oli 14,50e. Näihin tulee kyllä himo kun alkaa leimailla, harmittaa kun en ottanut kuin yhden mustevärin. Täytyy pian hankkia muitakin värejä ja ehkä ne isot kirjaimet.