maanantai 17. marraskuuta 2008

Huiveja

Aamuisin on niin pimeää ettei tajua mitään kun kello soi. Tai sitten ei edes herää kelloon vaan torkkuu pommiin melkein 1,5 tuntia ja silti on pimeä. Ja kylmä. Joten huivia, pipoa, tumppuja äkkiä esiin. Missä on pojan villahaalari? Entä se hyvä kauluri? Laitattehan hoitotädit pienelle villasukat jalkaan?

Huivivalikoimaa löytyy, mutta silti haluaisin jotain muuta ja uutta. Itse tekemää. Näistä paras kaulassa, se on niin helppo kietoa ja solmia eikä jää yhtään rakoa mistä viima pääsisi tunkeutumaan iholle.

2 kommenttia:

viluinen kirjoitti...

tämän pimeyden takia haluaisin nukkuakin oikein myöhään ja nousta vasta kun aurinkokin. mutta poika herättää aiemmin. . .

melkein voisi toivoa jouluksi sellaista "terapiavaloa" tai valolla herättävää herätyskelloa, ootko nähny semmosia? vaikuttaiskohan ne normaaliin arkeen mitenkään..

btw, voitit arvonnan! laitas mun sähköpostiin (riikkaausten@hotmail.com) osoitteesi niin paketti tulee pikimmiten :)

Riikka kirjoitti...

Oho, vau! Kerrankin voitan jotain! Suuri kiitos.

Oon kuullut noista valolla herättävistä kelloista ja niitä kirkasvalolamppujahan on ollut jo aika pitkään. Oon kyllä kuullut joidenkin kehuvan niitä, varmasti olisi vaikutusta jos sellaisen edessä aamunsa aloittaisi. Toisaalta nyt on parina päivänä ihan aurinkokin paistanut, sekin olis piristänyt jollei istuisi toimistolla koko valoisaa aikaa, ikkunattomalla paikalla.

Laitan kohta sähköpostia:)