lauantai 22. marraskuuta 2008

Luomua


Ei pidä paikkansa että luomu on aina sikakallista. Esimerkiksi meidän lähikaupassa rasiallinen luomuviinirypäleitä on vain 20 senttiä kalliimpaa kuin rasia normaaleja harmaapintaisia. Ja ne maistuu tosi hyvälle. En tiedä onko parempi maku psykologista, mutta ei sen väliä. Tosin haluaisin ostaa ne ilman sitä rasiaa. Uutuuslöytö oli myös ruotsalaisvalmistajan rusinat. Ekorusinoita ilman säilöntäaineita ja pakkauskin mitä ihastuttavin. Poika kinuaa kaapista niitä junarusinoita.


Luin jostain että pikkulapsi sairastaa keskimäärin parisenkymmentä flunssatautia vuodessa. Koska meidän napero oli kokonaisen edellisvuoden terve, täytynee se ottaa nyt takaisin. Taas viime yönä huomasin hänen olevan tulikuuma ja lauantai on siis vietetty sisätiloissa ihastellen miten kiva ulkoiluilma olisi. Eipähän tarvinnut tehdä tai lähteä mihinkään.


Päivää ilostuttavat sutkautukset:
Televisiossa luonto-ohjelmassa näytetään seeproja, ipana hihkaisee: "kato, tiikeleitä!".
Luemme Iloista autokirjaa: "Lentokentällä on monenlaista puuhaa, mitä sinä mieluiten tekisit lentokentällä?". Poika siihen: "kuperikeikkoja:D"

3 kommenttia:

Silmukatti kirjoitti...

Jossain joku muukin juuri kehui luomurypäleitä ja joku muu taas pelotteli tavisrypäleiden valtavista jäämäpitoisuuksista. = rusinoissa ja viineissä samat jutut. Viinitkin vaihtui luomuun ja meni rusinatkin heti boikottiin, lapsi parat :(
Minkä ketjun lähikaupassa käyt? Täytyykin ottaa paikallisiin tsekkauskierros rypäleiden perässä...Muutenkin juostaan luomun perässä parissakin kaupassa viikottain. Yhdestä sitä ja toisesta tätä.
Kiitos muuten blogiini jättämästäsi kommentista. Taidan arvata kenelta olet blogistani kuullut... :)

Riikka kirjoitti...

Juu rypäleistä olen kyllä aina tiennyt että niissä on niin paljon kemikaaleja ettei edes keittämällä lähtisi kaikki. "Lähi"kauppamme on Prisma.

Mukava kun vierailit täällä:)

violet kirjoitti...

Parikymmentä flunssaa????
En ole ole varma ovatko meidän pojat sairastaneet koko ikänään yhteensäkään noin monta kertaa...huh huh.