sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Ysärisuksilla


Olen pari vuotta suunnitellut uusien suksien ostamista mutta kelien puutteessa hankinta on jäänyt. Nyt kaivoin paremman puutteessa porukoiden kellarista sukseni vuodelta öpaut 1992, ja eipä noissa mitään vikaa ole. Ainakaan jäällä mennessä. Pohjiin tilsaantuneet vanhat voiteet ja pölykerroskin toimivat oikein mainiona pitona. Miksi muka pitäisi ostaa uudet? Nolot mintunvihreä-pinkit monotkin sai piilotettua säärystimien alle:) Sitä paitsi kuka niitä katsoo?

Olipas mukava reippailla raikkaassa säässä. Tosin ihmettelen miksi jäälle ei ole ajettu latua. Jos ei nyt niin koska? Nyt menimme muiden hiihtäjien tamppaamaa latua pitkin.

4 kommenttia:

Silmukatti kirjoitti...

Voi kun hienoa että olette hiihdelleet, nykyään tuntuu olevan melkein katoavaa kansanperinnettä, niin hiihto kuin lumikin. Lasten kanssa hiihtely on mukavaa, kun ei tartte mennä kuntoladulla kieli vyönalla.
Jokunen vuosi sitten ostatin itselleni uudet sukset (edelliset oli kasarit kouluajoilta) niin ukkokulta totesi niille tulevan aika kalliit kilometrit...
Mitä sitten, tällä käytöllä kestävät eläkeikään asti! :)

violet kirjoitti...

Minen tajua millaiset sukset ja monot nyt sitten olisivat uudenaikaiset.
Hyvä jos entisillä pääsi - minusta ei silloin kannata uusia ostaa.
Sen verran välineurheilija kuitenkin olen,että jos olis pakko hiihtää ja saisi varusteet valita niin ne olisivat puiset Karhut 50-luvulta.
Sitten nahkaiset monot ja menox.

Riikka kirjoitti...

Silmukatti:
Niin se on mukavaa kun ei tarvi mennä verenmaku suussa ja pysähtelee maisemia katsomaan väillä.

Violet:
Ei sillä mitään väliä olekaan minkälaiset ovat. Huomasin sitä paitsi että ladulla tuli vastaan jos jonkin moisia suksia, semmosia oikein vanhojakin. Tuolla jäällä taitaa hiihrellä semmoset leppoisammat harrastajat ja välineurheilijat on jossain metsien megamäissä. Jääladulla kaikki vastaantulijat hymyilivät ja mielellään antoivat latua.

Semmoiset puiset oliskin jo aika reteet. Mutta noi ysärisukset ei oo vielä mitenkään retrot, ainoastaan nolot. Ei kai niissä juuri muu ole muuttunut kuin tuo väritys. Tuskin nykyään ostetaan valko-mintuvihreä-pinkki-värisiä monoja;)

Ilona kirjoitti...

Hei, mulla oli tuolla luvulla mintunvihreä-vaaleanlilat monot. Pidin niitä vielä hienoinakin.

No, sittemmin on hiihtämiset jääny... :)