perjantai 30. tammikuuta 2009

Gylddyyria


Onpas ollut mukavan meneväinen viikko:) Tiistaina sain yllätyskutsun teatteriin ystävän kanssa jonka teatteriseuralainen oli sairastunut. Näimme näytelmän Helene, jota lämpimästi suosittelen Helene Schjerfbeckistä ja hänen taiteestaan kiinnostuneille. Upeaa näyttelijätyötä ja hienosti kirjoitettu näytelmä. Kertaakaan ei haukotuttanut vaikka kyseessä oli yksi näyttelijä pienellä lavalla Tampereen Teatterin kahviossa.

Torstaina tapasin ison joukon lukijatovereita Tampereen Stockmannilla, sekin oli hauskaa.

Eilen sain nauttia hyvän ystävän seurasta hyvän ruoan kera. Maalaislohkoperunoita, valkosipulidippiä, kuorrutettu kanaleipä, päärynä-omenapaistos ja punaviiniä sekä hauskaa seuraa Gastropub Tuulensuussa. Paikasta on tainnut tulla yksi lempipaikoistani, pöytä tosin kannattaisi aina varata jos haluaa varmasti päästä pubiin syömään.

Katselen upeaa aurinkoista järvenselkää sinne näyttää vihdoin ilmestyneen kunnon latu. En taida kuitenkaan uskaltaa, asteita on -15 eli vähän liian vilpeetä, järvellä kun käy yleensä kova viimakin. Huomiseksi on luvattu vähemmän pakkasasteita, sitten kyllä menen!

3 kommenttia:

violet kirjoitti...

Kuka hei sitä näyttelee? Siis Helenaa?

Ja blogitapaaminen!
Onko salaisuus keitä oli mukana...?;-)

Riikka kirjoitti...

Näyttelijä oli Inkeri Mertanen. Ainakin minulle ihan uusi tuttavuus. Yhdennäköisyyskin oli hämmästyttävä. Tässä TT:n linkki: http://www.tampereenteatteri.fi/esitys.php?id=46 .

Itse asiassa kyseessä ei ollut blogitapaaminen, vaan muun piirin tapaaminen;)

Liivia kirjoitti...

Ihan kiinnostavalta kuullostaa tuo näytelmä. Voisin mennäkin, jos nyt ylipäänsä jaksaisin käydä teatterissa.

Hyvää viikonloppua vaan!