lauantai 11. huhtikuuta 2009

PajuaKävimme aamupäivällä Marjamäen Pajutilalla. Pajusta on moneksi! Pihalla näkyi vyötärölle saakka korkeita pyöreitä, kannellisia koreja roskiksina, mutta niitä ei sitten harmi vaan ollutkaan myynnissä. Olisin ostanut pyykkikoriksi kun inhoan sitä muovista joka meillä on eikä siihen ikinä mahdu kaikki pyykit.

Poika ihasteli kaikkia pajusta tehtyjä eläimiä, mm. noin 7 metristä kirahvia. Tosin enpä tiedä sopiko se niin kangasalalaiseen peltomaisemaan. Hevoset ja lehmät sopivat paremmin.


Sisällä myymälässä oli ranskalaista kantri-romanttista sisustustavaraa, ei ihan minun makuuni mutta parempaan päin valikoima on mennyt muutaman vuoden takaisesta krääsävalikoimasta. Ulkona olevat pajukojut ja -lato olivat minua kiinnostavimmat. Kahvilassa on aivan mielettömiä kakkuja, sinne on päästävä uudelleen vaikka kesällä terassikahville.

2 kommenttia:

Silmukatti kirjoitti...

Pajutila vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta, on ollut pitkään "pitäis käydä" listalla.
Jokunen vuosi sitten kävin pajutyökurssin ja väsäilinkin niitä useana keväänä. Nyt pajunkeräys on jäänyt muiden kiireiden takia ja pelkään että vierailu tuolla tulisi kalliiksi. :D

violet kirjoitti...

äiti on käynyt tuolla myös ja kehui ihan valtavasti kaikkea.