sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Tämä viikkoMa-pe:
En jaksa selostaa viikon tapahtumista enempää kuin yhden lauseen. Norovirus(ko?) koko perheessä. Alakuloon taipuvainen mieleni ei todellakaan ole ollut korkealla kiitos kaikkien maailman virusten ja pöpöjen joita olemme saaneet kohdata viime viikkoina.

Riittää jo! Ei enää sisällä makaamista, kurkussa pakottavaa huolta lapsesta eikä itsesääliä kiitos. Ihan oikeasti tuntuu että muutun pian luulosairaaksi miettiessä mitkä kaikki basiliskot meitä vaanii nurkan takana, kaupan ostoskärryssä ja työpaikan kahvinkeittimessä. Iskeäkseen pian uudelleen. Keitä me tartutetaan ja ketkä tartuttaa meitä. En halua miettiä ja mietin silti.

Kotona ollessa kuului töistä surullisia uutisia. Yksi jos toinen oli joutunut lähtemään.

Lauantai:
Aamulla päätimme että mennään nyt sinne Hulluille Päiville ihan vaan päästäkseni johonkin ihmisten ilmoille. Poika kysyi: "Äiti onko siellä Hölmöillä Päivillä leluja?". Olihan siellä:) Olin niin iloinen kun pieni söi vihdoinkin jotakin Stockalla. Lihapullia ja muussia.

Ostin ananaksen, yrttisekoituksen, sitä hyvää kahvia, Myyrän seikkailut -dvd:n ja parhaimmat lopuksi: Scandinavian Music Groupin sekä PMMP:n uudet levyt. SMG:n levy tuntuu olevan levyn "Missä olet Laila?" -kakkososa, PMMP:tä en ole ehtinyt vielä kuunnella.

Illalla juoksin vesisateessa ympäri tienoota etsien pajunkissoja. Niitä löytyi silloin lapsena vaikka mistä ja miten paljon!Palmusunnuntai:
Aamulla ne muutama koristeltu oksa kädessä lähdimme isovanhemmille virpomaan. Kahdella huivilla, huulipunalla ja mustalla rajauskynällä syntyi söpö pikkunoita joka kori kädessään "viipoi, vaapoi" punaiset saappaat jalassaan.

Iltapäivällä askarreltiin syntymäpäiväkutsuja.

Nyt aion jumpata. Olen terve, reipas ja iloinen ihminen!

4 kommenttia:

violet kirjoitti...

SMG;n levystä; onko sinusta hyvä että se kuullostaa kakkososalta/ Tilasin itselleni viikko sitten tuon ja odottelen vielä omaani...ja olisin tosi iloinen jos linja olisi sama kuin Laila-levyllä.

Riikka kirjoitti...

Tykkään todella paljon Laila -levystä myös, mutta silti tämä uusin kuulostaa jotenkin liikaa toisinnolta. MUTTA mun täytyy aina kuunnella uutta levyä pari kertaa ennen kuin osaan sanoa tykkäänkö vai en...en ole tätä kuin kerran vasta ehtinyt kuuntelemaan. Joka tapauksessa tämä on mun yksi suosikkibändeistä. Kerro säkin sitten mitä tykkäsit!

Taru kirjoitti...

Saiko virpoja mieluisia lahjuksia?

Riikka kirjoitti...

Sai kyllä, tosin kun yhdessä paikkaa vaan käytiin niin ei kovin paljoa. Mutta ei enempää kaivannutkaan. Sai ison suklaamunan, tarroja ja uudet kurahanskat (hih vähän erikoinen palkka!).