keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Levoton mieliAlan käydä levottomaksi. En jaksa keskittyä.

Eilisiltana olin todella pahoinvoiva. Joka paikkaa kramppasi, oksetti ja tuntui että vauvakin oli levoton. Supisteli. Onneksi se ei kuitenkaan ollut mitään oikeata mahatautia kun nyt on jo hyvä olo ja tekee mieli syödä. Vaan mitä se oli? Oliko se merkki jostakin? Mitä tapahtuu seuraavina päivinä? Tapahtuuko mitään? Voisiko joku kertoa koska tapahtuu? Mielestäni 090909 olisi hyvä lukusarja.

Varasin kirjastosta Mervi Juusolan uutuuskirjan Äidin voimakirja. Jo ensimmäisten kappaleiden perusteella huomaan lukevani (valitettavasti) omasta elämästäni ja jaksamattomuudestani. Jos kirja jatkaa samaan malliin, hankin sen omakseni ja pistän sen hyllyyn käden ulottuville. Miehen pakotan lukemaan myös.

6 kommenttia:

Tirpana kirjoitti...

Voi että siellä elellään jänniä hetkiä! Koskas se laskettu nyt onkaan?
Edelisen postauksen neule takki näyttää todella suloiselta. Ja puro lähtee täälläkin pian kokeiluun.

Riikka kirjoitti...

Tirpana: vasta syyskuun lopulla, mutta mulla on koko ajan ollut tunne että aiemmin tulee. Olen luultavasti väärässä;) Puroa oli mielestäni mukava neuloa.

Taru kirjoitti...

Joka kerta kun saan tekstiviestin, mietin, onkohan vauva syntynyt.. Niitä kun on nyt tulossa kaksi ihan samoihin aikoihin lähipiiriin.. Vielä ei ole viestiä tullut kummaltakaan.. :)

violet kirjoitti...

Olisikohan nyt jo tapahtunut....;-)

Riikka kirjoitti...

juu ei:)

Mimmi kirjoitti...

Täytyypä tutustua tuohon kirjaan, voimia täälläkin välillä tarvittaisiin enemmän kuin niitä löytyy.

Tsemppiä loppuraskauteen!