maanantai 31. elokuuta 2009

Ihan söpö
Nuttu valmiina. Olen kerrankin ihan tyytyväinen. Malli syksyn Novita-lehdestä, koko 62 cm (näyttää reilusti isommalta), Novitan Puro-lankaa (väri Ruska) meni vajaa 150 g.

Vähän tuo värien satunnaisuus häiritsi Purossa, vaikka sen sellaista kuuluukin olla. Kolmesta kerästä yhdessä ei ollut ollenkaan tuota takakappaleeseen tullutta kirkasta vihreää, jota olisin toivonut enemmän piristeeksi ruskaisempien värien joukkoon. Lisäksi toisesta etukappaleesta tuli melkeinpä häiritsevän punavoittoinen kun taas toiseen punasävyjä ei juuri tullut. Kävin lueskelemassa muutamia neulefoorumeita ja paljon tästä langasta on keskusteltu ja sitä on kritisoitu, monet ovat reklamoineetkin värivirheistä ja lukuisista solmuista kerissä. Näissä minun kolmessa kerässäni ei tullut yhtäkään solmua vastaan.

Toivottavasti nutulle on käyttöä eikä kevät ehdi tulla ennen vauvan kasvamista tähän kokoon. Ja kun ei nyppyyntyisi kovasti.

5 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Ihana nuttu tuosta langasta ainakin syntyi! Juuri vannoin toisessa blogissa opettelevani neulomaan tänä syksynä, ja nyt halu vain kasvoi, sillä syksy on mennyt (neulenutun puutteessa) metsästäessä sitä täydellistä fleece-takkia. Ensi syksyksi neulonkin jo kai sitten itse nutun...

Ja onneksi olkoon uudesta tulokkaasta!

Mimmi kirjoitti...

... jos siis nuttu oli omalle vauvalle, kuten luulin ymmärtäväni. :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos Mimmi:) Omalle vauvalle kyllä, vielä syntymättömälle tosin. Itsekin innostuin neulomisesta kolmisen vuotta sitten ja yllättävän helposti kouluaikaiset opit palasivat mieleen. Aika paljon on tullut kyllä purettuakin ja sellaista mistä ei lopulta tullutkaan mitään käytettävää.

Merruli kirjoitti...

Ihan totaalisen söpö!

violet kirjoitti...

Nätti nuttu.
Minulla ei ole nyt ketään kenelle tekisin. Ei edes nukella leikkiviä lapsia ole.