tiistai 29. joulukuuta 2009

Harjoittelua
Olen ehtinyt lukemaan jo puolet joululahjakirjasta, aika yllättävää. Jäin siihen heti koukkuun. Täytyy varmasti tutustua muihinkin Hämeen-Anttilan teoksiin, Suden vuosi tosin ei kiinnosta. En tykännyt elokuvasta yhtään.

Sain uuden kamerankin enkä oikein osaa sitä vielä käyttää. Se ei selvästikään ota kuvia samalla tavalla kuten vanha. Voi että kun joskus ehtisi paremmin tutustua valokuvaukseen. Ehkä kymmenen vuoden päästä, heh.

Olen syönyt ällöttävän paljon suklaata. Tuo lausekin jo ällöttää. Olen tainnut ihan elää suklaalla muutaman päivän. Pakko kai tuhota ne kummittelemasta kaapista että pääsee aloittamaan uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Jumppasin sentään eilen illalla, televisiosta nauhoitetun BodyJam -tunnin avulla. Se oli hauskaa, ja hiki tuli. Nyt alkaa kiinteyttäminen. Ilmottauduin myös pilateskurssille ja en malttaisi odottaa sen alkamista. Se on varmasti juuri sitä mitä nyt tarvitsen. Niskat, hartiat, yläselkä ja takareidet on aivan takalukossa imettämisestä, yövalvomisista ja vauvan kantamisesta.

Ei kommentteja: