maanantai 22. helmikuuta 2010

Yksikätinen
Osaan pestä perunat, tehdä muussin, keittää teetä, pukea housut yhdellä kädellä. Avata teepussin ja maitopurkin. Banaanin kuoriminen onnistuu, vaan ei appelsiinin taikka mangon. Osaan pyyhkiä vessassa odottavan muksun pepun yhdellä kädellä ja pestä sen käden ihan itsekseen. Kääntää nurinpäin menneen paidan oikein päin.

Tiskata en osaa yksikätisesti enkä kutoa. Tietokoneen käyttö on tuskallisen hidasta ja näppäimistön näpytys. Vaan tulee tämäkin postaus yhdellä näpyttäen. Tekstin maalaaminen ilman hiirtä vaatii yhdeltä kädeltä akrobatiaa. Kun vasen väsyy kantamukseen, kaikki hankaloituu.

Juon teeni kylmänä ja syön jäätelöni kuumana.

Nimim. 7,5 kilon punnusta kannellen

3 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Ihana!
Noinhan se vähän on. Samoja taitoja on tullut täälläkin opeteltua.
Tosin enää ei tarvitse niitä hallita. Nyt olen vain onnellinen kun pieni viihtyy sylissä edes hetkisen!

Mimmi kirjoitti...

Minäkin osaan hämmästyttävän paljon yhdellä kädellä, ja syömään olen oppinut vasemmallakin. Oletko muuten kokeillut rintareppua, meillä ei ensin viihdytty siinä, mutta nyt tykkää jo istua kököttää äidin kyydissä. Se helpottaa kummasti esim. pyykkäystä ja ruoan laittoa.

Riikka kirjoitti...

Kerttu: Onhan tää aika lyhyt hetki kun näin joutuu kantamaan, pitäisi pitää se mielessä.

Mimmi: Mulla on kantoliina, mutta olen vähän laiska sitä ottamaan esille. Ehkä sitten kun voi pitää kasvot menosuuntaan niin vauvakin siinä viihtyy paremmin. Helpottaa kyllä touhuja eikä ota yhtään selkään.