maanantai 10. toukokuuta 2010

Pallo on pyöreä ja mato syö...?Äitienpäivänä meillä söi kolme äitiä (joista yksi kahden pojan isoäiti ja toinen neljän pojan mummi) lammaspyöryköitä, uunikasviksia, tsatsikia ja tomaatti-mozzarellasalaattia. Sitten vielä kakkua, karkkeja ja keksejä. Kaiken kukkuraksi kahvit vielä yhden äidin luona (jolla neljä lasta, kolme lastenlasta ja neljä lastenlastenlasta). Niin ja aamulla olin saanut sänkyyn itse tehtyä paninia, muffinsin ja teetä. Vähän on maha pömpöllään. Lahjaksi sain festarilipun, äititenpäiväkortissa olen keinumassa.

Aamulla kuralätäkössä poika pohdiskeli kuka on kenenkin äiti ja että miksi papat ei juhli äitienpäivää. Melkein samassa hengenvedossa mietiskeltiin matojen elämää ja että mitä ne syö. Sanoin että multaa.

Onneksi menen tänään pelaamaan jalkapalloa ennenkuin olen itse pallo. Tosin en tiedä siitä muuta kuin että se on pyöreä.

Ostin jälleen lankaa. Sen väri on nimeltään "duck's egg".

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Minusta on paljon kivempi kuin asioilla ja väreillä on joku nimi eikä pelkkä värikoodi.

Kerttu kirjoitti...

Hauskoja nuo lapset kun miettivät noita äitijuttuja. Meilläkin tyttö mietti yksi päivä että mummu on äitin äiti ja mummi on isin äiti. Ihan oikein meni, mutta seuraavaksi totesi että eihän mummu ole enää äiti.

Siis sinä menit pelaamaan jalkapalloa?! Vautsi! Itsekin olen menossa kesäksi pelaamaan (Sunnuntaina pitäisi aloittaa). Itse kyllä tiedän jalkapallosta vähän enemmänkin, mutta melkein kymmenen vuoden tauko on pelaamisesta.