perjantai 7. toukokuuta 2010

PL 347
Meillä on seinällä juliste Marc Chagallin maalauksesta La Mariée. Vauva tuijottaa sitä usein ja naureskelee. Hyvä maku, selvästi tuleva taiteentuntija.

Kävin shoppailemassa. Lähdin etsimään farkkuja, menin Onlyyn enkä tykännyt mistään, poikkesin viereiseen UFFiin ja tulin kotiin mukanani kengät, farkut, kesähousut ja pipo. Yhteishinta 20 euroa 50 senttiä.

Isompi ipana piirsi keijukaisten puutarhan, kuoreen laitettiin osoitteeksi Pikku Kakkosen posti. Pyysin toista vedosta teoksesta jotta kotiarkistoonkin jäisi muisto. Se on harvinaisuus, taiteilija kun on tunnettu autopiirustuksistaan.

Takapihan koivu vihertää jo hennosti, nurmikko ihan kirkkaasti.

Aamulla haettiin hallista huomiset lounastarvikkeet: lampaanlihaa, bataatteja, perunoita, porkkanoita ja punasipulia. Äidit tulevat tänä vuonna meille, me saamme olla kotona. Pöydällä odottaa kolme ruukkuruusua, kortteihin liimattiin kissakiiltokuvia.

1 kommentti:

Merruli kirjoitti...

Oivat ostokset ja hyvään hintaan!

Meillä piirrettiin myös eilen keijujen puutarhaa, mutta sattui piirrustus tulemaan erään työpaperini takapuolelle, joten ei voi kyseistä yksilöä lähettää postilokero 347än.

Mukavia äitienpäiväkekkereitä!