torstai 9. joulukuuta 2010

Järjestys sen olla pitää
Noloa, mutta saan järjestelystä mielihyvää. Järjestelen ja järjestelen mutta valmista en saa. Tuntuu kuin olisin pikku orava joka hyörii ja pyörii loputtomiin. Vien mennessäni tuo tullessani. Järjestelyhyörinä on vain ajoittaista, ehkä siinä ongelman ydin.

Mieheni kotona on Aku Ankkoja 70-luvulta vuoteen 2001 ja niitä on alettu vaivihkaa kantaa tänne Tiuhtin innostuksen myötä. Lehtiä lojuu siellä sun täällä, osa revenneinäkin. Sain pakotettua miehen tilaamaan niille kansiot. Muuten, 80-luvulla Aku Ankka -kansio on maksanut 26 markkaa, nyt se oli 6,90 euroa.Jostain käsittämättömästä syystä myös monta vuotta hajalla ollut kaappikin tuli korjattua. Nyt se on kätevä video-dvd-kasetti-cd-kaappi. Tiuhti ihaili järjestystä: "äiti yks huono puoli tässä järjestyksessä on: nää isot kirjat ei millään mahdu tänne!" Nauratti sanavalinta.

6 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kaappi on sympaattinen. Suloinen.

Maiju kirjoitti...

Ihan kuulostaa tutulta tuo järjesteleminen.. Muutimme juuri ja nyt olen viikon verran kulkenut huoneesta toiseen, vienyt yhtä ja tuonut toista, aina uuteen järjestykseen ja eri paikkaan.. osa laatikoista vielä purkamatta mutta niitäkin kuljettelen huoneesta toiseen että saisin mieleiseeni järjestykseen - edes väliaikaiseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei se mitään noloa ole. Tai ainakin minusta on ihan yhtä noloa että on niin sekaista ettei löydä mitään tai että pahimmassa tapauksessa tavarat tuhoutuvat huonossa säilytyksesssä.

Tai kun ajattelen kaikkea sitä mitä voi löytää esim. omasta peilikaapistaan...(nimimerkki: juuri nyt sen kimpussa...)

Riikka kirjoitti...

Miten oonkin onnistunut noin vinon kuvan ottamaan kaapista;)

Ilona: Kolmellakympillä viitisen vuotta sitten kirppikseltä ostettu.

Maiju: Muutot on kyllä niin rasittavia. Sitä järjestelyä niiden jälkeen riittää pari vuotta.

piilomaja: Mulla oli ennen aina tieto siitä missä mikäkin tavara on, vaikka olisi ollut sotkuistakin. Lasten myötä olen alkanut hukkailla tavaroita ja se on raivostuttavaa. On vaan niin ihanaa että ainakin hetken nuo kirjat ja kasetit on ojossa kaapissa. Tai kun laittaa lastenkirjahyllyn kirjat kokojärjestykseen ja saa ihailla niitä siinä;)

Taru kirjoitti...

Moi!! Voitit lisäpalkinnon Tarunomaisten taulujen arvonnassa!!! laitahan mulle spostilla minkä vedoksen toivot? Taru

Riikka kirjoitti...

Jee Taru! Miten tää on jäänyt multa huomaamatta. Kiitos paljon, laitoin juuris spostia:D