keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Lahjat antoi hän
Sain jotakin valmiiksi kaikista niistä suunnitelluista itsetehdyistä joululahjoista. En muistanut enää mitä lahjoja vuosi sitten olin paketoinut, siksi ajattelin kirjata tähän ylös mitä tänä vuonna paketteihin kääriytyi. Ettei nääs tulis joka vuosi annettua vaikka kirjaa anopille.

Kummipoika sai Hui Kauhistus -kirjan sekä pimeässä hohtavia kummituskalsareita, saman viikonlopun sisään syntymäpäivälahjaksi toivomansa Harry Potter -huivin sekä kirppikseltä löydetyn Potter -lautapelin. Tiuhtille suuresti toivottu ritarilinna, Viuhtille Marimekon piirustuskirja ja pojille yhteisesti vitosen kirppislöytö Fisher Pricen kassakone. Äiti ja isä pyysivät ettemme hankkisi mitään, laitoin äidille kuitenkin pakettiin pienen huopaisen rannekorun, isälle Isovanhempien muistokirjan joka siis tavallaan palautuu meille täytettynä.

Tiuhtin kummitädille kudoin pikkuvauvansukat, samanmoiset jotka kudoin omillekin pojille (kerää vieläkin jäljellä!) ja Viuhtin kummitädille postitin pienen itse tehtävän bambin. Anoppi sai Riikka Pulkkisen uusimman, vara-anoppi valokuvauskirjan ja appi lämmintä päälle. Miehen kummipoika elokuvalippuja. Sitten mysliä ystäville, tädeille, enoille ynnä muille.

Pysyimme siis mielestäni aika hyvin kohtuudessa, järjessä ja käytännöllisyydessä. Vaikka meidän pojat saavat useilta suunnilta ei vain kahta vaan kolme jopa neljäkin pakettia, minä pidän linjani ja meiltä lähtee yksi paketti per naama.


Harry Potterin Rohkelikkohuivi
Malli: 1 o, 1 n joustinneuletta tasaraidoituksella
Lanka: Sandnes Smart, keltaista ja punaista kumpaakin n. 1,5 kerää
Puikot: 3,5

Helppohan tuo oli tehdä mutta hermot oli mennä miljoonan langanpään päättelyn kanssa.

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Tosi upea tuo huivi. Se on kuin Harry Potterilla :D

Taru kirjoitti...

Alkaakohan sitä tulla vanhaksi, kun mä jäin tänä jouluna kaipaamaan lahjaksi suklaata ja kirjaa.. Huiveja ja lapasia ja sukkia tuli ja niistä olen iloinen, samoin on tulossa vielä oloasu kotoiluun, kunhan maha saadaan ensin pois, niin on helpompi ostaa sopivat :) Se bambi on nyt ommeltu, täyttö vielä ja sitten pääsen kirjailemaan. Piti käydä Essillä ompelluttamassa osat kasaan, etten pilaa sitä siinä vaiheessa ;)

Riikka kirjoitti...

Kiitti Jonna. Meinasin lisätä vielä semmosen vaakunan kankaalle printattuna mutta en ehtinytkään.

Taru kauheeta, etkö saanut yhtään suklaata?? Meillä on niitä nyt kaapit pullollaan ja arvaa mitä napsin päivät pitkät suuhuni?? Mä muistan että teininä sain yhtenä jouluna 7 suklaarasiaa:D Mulla tais olla tämä vuosi ehkä elämäni ensimmäinen kun en saanut joululahjakirjaa (siis romaania). Pukki on tainnut todeta että hyllyssä on jo nyt liikaa lukemattomia....Vie Essille sit bambi kirjailtavaksikin jos on liian vaikeeta;)