torstai 28. huhtikuuta 2011
Kiitos kaunis Ilonalle eilisestä postista! Ankea kotiasu sai samantien piristystä ihanan kevyestä kaulakorusta ja rannekoruista. Myös kuvat ilahduttivat. Ilonan blogin tunteville lienee turhaa mainita että koko postipaketti kortteineen oli kaunis. Sain tämän kaiken siis Craft it forward 2011 -haasteen tiimoilta, minun tulisi myös keksiä ja osata tehdä jotakin omin kätösin muutamalle muulle. Mulle on muuten vasta kolme ilmottautunut, vielä mahtuisi kaksi mukaan!


Viime postauksessa mua kehuttiin käteväksi emännäksi. Kätevästä en tiedä, ahkera en ainakaan ole mutta välillä yritän ja joskus huomaan itsessäni pikku martan. Kun esimerkiksi syön itsetehtyä viiliä. Sitä on kyllä tosi helppo tehdä ja maistuu hyvälle. Uusista viilikipoista kiitos Siskolle!

Kivoja asioita viime päiviltä listatakseni, tässä pikaisesti: mukava omakuva-kamerasessio ystävän kanssa museon pihalla, kehurikas 5-vuotisneuvolakäynti (meillä on niin ihana poika!), kentän laidalla seisoskelua esikoisen jalkapalloreeneissä, koko perheen yhteiset pyörälenkit joista nuorinkin tykkää kovasti, luonnon ihmeiden tutkiskelua 1-vuotiaan silmin (muurahaisia, sorsia, koirankakkaa ja sulanut järvi), vihertävät puut.

Nyt kohta joku sellainen hermostuu tuolla jolle lupasin jotain kivaa yhteistä tekemistä pikkuveljen päiväunien aikana.

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Mukava, että miellyttivät muutenkin kuin värin perusteella. :)