keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Muistiharjoitus

Mistähän se johtuu että joinakin päivinä olisi niin paljon sanottavaa ja joinakin päivinä ei sitten mitään kirjoitettavaa mielessä? Kaikkina päivinä kai teen aika paljon, koen, näen ja tunnen, mutta usein lyö tyhjää. Silti tekisi mieli kirjoittaa. On tosi vaikeaa muistaa mitä teki eilen, tai varsinkaan ylieilen (=Tiuhtin sana toissapäivälle). 


Eilen oli tiistai. Päivä pörähti normaaleissa touhuissa lasten kanssa ja illalla oli harrastusten vuoro. Kuvausjuttuja ja superhikistä zumbaa. Harrastusten välissä salaattia.

Maanantai oli Tiuhtin kerho- ja jalkapallopäivä, muuta en muista. Poika oli reeneistä tullessaan innokkaampi kuin edelliskerroilla. Olivat saaneet pallot ja seuraavalla kerralla saa kuulemma pelipaidan. Voi isoa 5-vuotiasta.

Sunnuntai eli vappupäivä oli kylmä. Palelin Tammelan torilla, ostin itselleni possupallon kun poikia ei pallot kiinnostaneet ja maksoin isomman lapsen pomppulinnaan kolmella eurolla. Juotiin torikahvit ja ostettiin metrilakua. Illemmalla tuunasin (eli maalasin) pyörää, edelleen palellen.

Lauantai vietettiin kälyn luona syöden, syöden ja syöden. Saatiin mukaamme kolmipyöräinen Viuhtille. Tehtiin itse hampurilaisia, väänneltiin ilmapallopuudeleita ja puhalleltiin saippuakuplia kovassa tuulessa.

Perjantaina vietettiin kummitädin ja kummipojan luona esivappua nakein ja ranskalaisin. Pojat pitivät showta 3-kuukautiselle vesselille ja kissalle jolla on hassu nimi, kaima syömällemme ruoalle.

Enempää en muista, mutta muisti pelasikin pidemmälle kuin kuvittelin.

Kirjahyllyssä odottaa pari kiinnostavaa uutta kirjaa (kirjastosta!)

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Just tänään juttelin tosta muistijutusta uuden äitikaverin kanssa. Se kun ihmetteli ettei muista esim. että kylvettikö lapsen eilen vai milloin...
Ja itse unohdin jo mitä toista asiaa piti tästä kirjoituksesta kommentoida. Ehkä muistamattomuus johtuu tästä kotiäidin kiireestä, nyt äkkiä pois koneelta, ja siivoamaan ennen kuin vauva herää..

Taru kirjoitti...

Se toinen juttu oli tuo vappupallo... Eli kun on tarpeeksi pieni lapsi, ei tarvitse kysyä, kiinnostaako pallo, sen voi ostaa joka tapauksessa :) Neiti sai sen hienon hymyilevän kukan :)

Riikka kirjoitti...

Mun tarvis varmaan kirjoittaa kaikki ylös että muistaisin...esimerkiksi meillä on usein se tyhmä ongelma että ei muisteta minä päivänä mitäkin ruokaa on tehty. Sitten jos jääkaapissa on edellisten päivien ruokia, ei saateta uskaltaa syödä niitä enää kun ei olla varmoja onko niiden valmistamisesta 3 vai 5 päivää. Ja joo, pallon voi toki ostaa pienelle lapselle mutta kyllä äitikin saa ostaa! Mä ihan ylpeänä kuljetin vaaleanpunaista possupalloa hihassani:D Ihmettelin oikein miksi Tiuhti ei palloa halunnut, ei kai tykännyt yhdestäkään niistä. Kolme euron pomppulinna oli rahansa väärti, pomppi siellä vajaa puoli tuntia hiki päässä ja suu messingillä.