keskiviikko 6. heinäkuuta 2011


Lomalla olen

...ollut Helsingissä, ottanut siellä pääasiassa huvipuisto-, vauva-, ja kaverikuvia, muutaman maisemakuvankin.
...todennut huvipuiston olevan alle kaksivuotiaalle väärä paikka, varsinkin sellaiselle tempperamenttiselle joka ei ymmärrä käsitteitä "jono" tai "juo kun on helle" tai "ilosta kirkuminen" (luulee ihmisten olevan kauhuissaan ja siksi itse kauhistuu metelistä).
...käynyt Stadikalla ekaa kertaa vieden hesalaistuneen kaverinkin perheineen sinne samalla ekaa kertaa.
...päättänyt herkutella enemmän vihreillä ja punaisilla herkuilla ja jättää vähemmälle ruskeat ruoat.
...suunnitellut suursiivousta.
...välipalaksi laittanut piña coladaa maijjan reseptillä.


...tehnyt paljon samaa mitä arkenakin.


 ...sekoittanut pestoa omalla reseptillä.


...syönyt pinaattimunakasta.
...toivottavasti paremmalla tuulella kuin tänään.
...vielä monta viikkoa kunnes kaikki muuttuu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KAikki muuttuu kun menet tôihin?

Riikka kirjoitti...

Jälleen kerran liiottelua, kun sanon että KAIKKI muuttuu. Mutta aika paljon elämä muuttuu kuitenkin. Ihan vaan koska menen töihin ja pojat hoitoon. Ehkä muutakin on muuttumassa...

Anonyymi kirjoitti...

Huomaan ettÄ mun kysymys nÄyttÄÄ tuossa siltÄ etten tajua miten muka kaikki muuttuisi jos menee tÖihin. TArkoitin kuitenkin että muuttuuko asiat sinusta siksi että olet menossa töihin vai oletko menossa opiskelemaan vai muutatteko tai mitä kun en tiennyt.

Minusta se EI ole ollenkaan liioittelua vaikka sanoisi että kaikki muuttuu, kun ainakin varmaan tosi moni juttu muuttuu tuossa tilanteessa.

En ole blogissani puhunut asiasta vielä mitään mutta mulla itsellÄni saattaa olla kohta tilanne jossa kirjoitan nimenomaan että kaikki muuttuu - ja se tuntuu juuri siltÄ.
Mutta ei vielä siis mitään varmaa.

Riikka kirjoitti...

Ymmärsin mitä tarkoitit, mutta samalla tuli vähän liiottelija-olo. Suinkaan kaikki ei kuitenkaan muutu. Mutta suurimmalta osin ainakin, noin niinkun arjen näkökulmasta. Hmm, kiinnostavaa kuulla mikä sinun kohdallasi muuttuu, jos/kun muuttuu:) Muutokset on jänniä, ja yleensä hyvästä.