tiistai 11. lokakuuta 2011
Viuhti täytti kaksi. Vietimme päivän kotona, isoveljen flunssailu ei meinaa loppua ollenkaan. Pesin viisi koneellista pyykkiä ja silti pyykkikorien, niiden molempien, pohjat ei näy. Iltapäivällä päiväunillemenotaistelun jälkeen aloitin uuden kirjan* ja söin viimeisen palan kakkua.

Jälleen kerran googletin voisilmäpeliä kun halusin leipoa jotakin herkullista enkä keksinyt mitä, lempiruokablogistani löytyi tämän sitruunamarenkikakunkin ohje. Lisäksi synttäreillä tarjottiin tätä ja tätä. Kyseinen blogi ohjeineen ei petä ikinä.*) Uusi kirja oli kielletty ostos, heräte- sellainen, jälkikäteen vasta muistin lupaukseni olla ostamatta kirjoja tänä vuonna. Siksi täytyy korvata moka hankkiutumalla eroon kahdesta kirjasta. Voisin ehkä pitää arpajaiset.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa on tuo sitruunaherkku. Olen monta jo tehnyt - ja syönyt.

Mirva kirjoitti...

Kiitos kivasta blogivinkistä! Miten tuo Eeva onkin ihan kaikkialla?

Voi, koita olla itsellesi armollinen niin pyykkien kuin kirjojenkin suhteen. Vaikka mielellään kyllä kirja-arpajaisiin osallistuisinkin...

Riikka kirjoitti...

piilomaja: Tää oli mulla eka kerta ja onnistui yllättävän hyvin. Oudosti vaan sokeri hikoili tosta marengista.

Mirva: Ai, missä muualla se on? Mä oon lukenut jo useamman vuoden Voisilmäpeliä, jo ennenkuin se siirtyi tonne maikkarin sivustolle.

Pyykkien suhteen ei ole varaa olla armollinen, muuten käy kalpaten eikä niistä saa yliotetta enää ikinä;D Ihan järkyttävän paljon tulee pyykkiä, pakko vaan pyörittää konetta jatkuvalla syötöllä ja jatkaa tota älytöntä robottimaista pyykkikori-kone-kaappi-rumbaa.

Merruli kirjoitti...

Kiitos blogivinkistä, vaarallista kyllä laitoin heti tuon suklaakakun muistiin.
Ei näy pyykkikorien pohjat täälläkään. Haaveilen siitä, että lähettäisin koko lastin kerralla pesulaan, mutta sillä rahalla saisi varmaan koko perheen kylpylälomalle...

Taru kirjoitti...

Voihan flunssa! Nyt jäi kakutkin väliin. Näyttää liian hyvältä tuo maapähkinävoi-suklaa kakku!

Mä oon kans miettinyt, että kuivausrumpu olisi ihana keksintö ainakin lakana- ja pyyhepyykkiä varten. Ehkä uudessa kodissa(jos sellainen joskus saadaan)on tilaa sellaiselle..

Anonyymi kirjoitti...

SAma hikoiluilmiö muttei siihen ehtinyt keskittyä syömiseltään....;-)