tiistai 28. helmikuuta 2012

Lomalla nautin1. Päivästä jolloin vanhempi Tiuhti-poikani saa viettää kivan päivän kummitätinsä kanssa ja minä saan antaa jakamattoman huomioni pienemmälle Viuhti-pojalleni

2. Kun ei tarvitse meikata ja tukka saa olla tötteröllä.

3. Uudesta tavasta maustaa arkiruoka (= broilerfileitä marinoidaan soijassa, seesamiöljyssä ja maapähkinälevitteessä joka on sokeritonta, fileet kieritellään seesaminsiemenissä ja paistetaan).

4. 2-vuotiaan ekasta hiihtolenkistä jonka kesto on 1,5 minuuttia.

5. Elokuvaillasta ystävän kanssa.

6. Ajatuksesta että saan pian uudet silmälasit.

7. Hiljaisuudesta.
Sain toisen kaulahuivin valmiiksi, se on ollut valmiina jo ehkä kuukauden mutta langat (yht. 2) oli päättelemättä. Sain päättelyurakan (n. 2min) vihdoin tehtyä.

Tuubihuivi
Malli: omasta päästä
Lanka: Schachenmayrin Alpaka Premiumia n. 75g, vähän kutittavaista mutta ei liianMirva antoi minulle blogissaan tällaisen tunnustuksen, tuo seitsemän asian lista liittyy siihen. En tainnut ihan noudattaa alkuperäistä ideaa mutta muokkasin sitä vähän Mirvan listan tyyliin.

Kiitos <3

2 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Tuo broilerijuttu kuulostaa herkulta! Hyvää lomaa! Työssäkäynnin hyviä puolia on ehdottomasti se, että loma useimmiten tuntuu lomalta.

Mirva kirjoitti...

Kiva lista, ihania asioita siinä. Ja hienot kuvat, ihana tuo sinun ja viuhtin yhteiskuva.

Tykkään kovasti tuosta sinun huivista, osaisinpa kutoa noin, ja jaksaisinpa keskittyä. Mulla odottaa tuolla pipotyömaa, jämälankapipo jossa on yli 20 raitaa ja jokaisen raidan alkaessa & loppuessa lanka katkaistu... Mikään neule ei etene, kun olen jotenkin ottanut siitä itselleni semmoisen tee-tämä-ensin kompastuskiven.