perjantai 16. maaliskuuta 2012


On ilo löytää näin hyvä kirja kirppikseltä kolmella eurolla. Ilmaista iloa saa lasten leikkeihin vanhoista ruokapakkauksista, meillä on nimittäin pieni kauppa ja siellä on ihan oikea kassakone josta tulee kuitteja (toin töistä turhaksi jääneen ruksutiruksuti-laskukoneen jollaisia lojuu siellä kaapeissa hylättyinä).


Mulla oli kirppiksellä pöytä, ei se kovin kannattavaa bisnestä ole kun jokaisella pöydänsiivouskäynnillä tulee ostaneeksi jotain itsekin toisten pöydistä. Sain silti ihan satasia ja ei ainakaan viikkoon tarvinnut höylätä pankkikorttia ruokakaupassa. Tai toisin jos ajattelee niin kauppasin tavaroitani Hki-Pariisi-Hki -lentolippujen edestä.

On se muuten hullua että kirpputoreilla menee kaupaksi juuri se mitä ei kuvittelisi kenenkään ostavan. Hieman häpeissäni kannoin myytäväksi esimerkiksi järkyttävät muoviset kukkapylväät, joihin tulee valo(!), ne oli kuuminta hottia joskus 90-luvulla kun äidin työkaveri ne meille toi Ruotsin Ikeasta. Tiedä sitten vaikka olisivat olleet jotain designklassikoita kun joku ne meiltä osti heti samana päivänä yhteishintaan seitsemän euroa.

Sinne meni viinilasit joista en ikinä oikein ole tykännyt vaikka itse olen ne hankkinut, monta turhaa vaateostosta, joululahjoja, pieneksi jääneitä lastenvaatteita ja taas on kaapeissa tilaa.

4 kommenttia:

vilppumaan erika kirjoitti...

Ihana kauppa!

Huippulöytö tuo kirja, itsellä se on ihan täyteen hintaan kiiruusti aikoinaan ostettuna :)

Mä oon miettiny taas kirppispöytää ja tämä postaus vakuutti. Oon nimittäin pohtinut, onko noista romppeista kelleen mitään mutta ilmeisesti saattais olla :)

Sisko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sisko kirjoitti...

Kirjoittaja poisti kommentin..oli siis niin tipunu kirjamia...
uudestaan:
Tänään käytiin kirpparilla siellä kulmilla. Ostin sulle pöytäliinan. Jotenkin niiin "sun näkönen" oli.
Aloin jo miettiä, että mitäs muuta siinä pöydässä oli. Mutta ei kai se sun pöytä siellä enää ole? =o)
Voit sitten seuraavalla kertaa laittaa sen myyntiin jos ei ole sun mielestä passeli teille.

Riikka kirjoitti...

erika: Kyllähän se kirppispöydän pito on sellaista työlästä hommaa hinnoitteluineen ja siivouksineen mutta aina olen jotain saanut palkaksikin. Mulla on se periaate että hinnat on tosi alhaiset, esim lastenvaatteet menee suurinosa 0,20-3 eurolla.

Sisko: Mennään joskus yhdessä meidän kirpulle, käyn siellä usein, melkein joka viikko. Ei mun tavarat enää siellä oo, että et ostanut multa mitään;) Kiinnostava nähdä millainen on mun näköinen pöytäliina. Meillä on muuten keittiössä uus lattia! Voi siis ajatella muutakin kuosia kun lattia ei oo niin kirjava.