keskiviikko 31. heinäkuuta 2013




Uikkarikuvat on jo parin viikon takaa. Mutta jatkuvasti uikkarit parvekkeella saa roikkua, pojat ui ja ui.

Tänään leikkasin huonekaluja paperista mittasuhteessa 1:50 ja sijoittelin niitä ruutupaperiin piirretylle pohjakuvalle. Hyvin mahtuu kaikki, taitaa jäädä pari huonetta kokonaan ilman mööpeleitä, ainakin aluksi. Hankittavien asioiden listasta taitaisi tulla loppumaton, parasta siis olla tekemättä mokomaa listaa. Kai sen sitten ollessa ja asuessa huomaa mitä eniten tarvitsee. Onneksi on myös nettitorit, kirppikset ja kierrätyskeskukset. Niiltä löytyy lähes mitä vaan toisille tarpeetonta, usein ihan pilkkahintaankin.

Kukat ystävältä 18.7. En itse ikinä osta noita kukkia, ja nyt häiritsee ihan hirveästi kun en muista tuon nimeä. Mutta totesin siis että tuohan on kaunis, voisi kimpun ostaa joskus itsekin. Just näin hyvin mä kasvit tunnen ja pian pihan pitäjäksi pitäisi ryhtyä.

4 kommenttia:

vilppumaan erika kirjoitti...

Onnea uudelle kotiololle <3 Melko ihanaa varmasti. Ja älä huoli, kyllä ne huoneet täyttyy, ja sitten saa taas tyhjennellä, että saa tilaa uudelle :D

Riikka kirjoitti...

Kiitos:) Ei haittaa vaikka tyhjää tilaa olisi, hyvä niin. Neliöt tuplaantuu tai melkeinpä triplaantuu joten väljää tulee olemaan (aluksi).

Anonyymi kirjoitti...

HIeno homma, muutto!
Noita paperihuonekaluja ollaan leikelty mekin:)
Viimeksi kun piti tehdä yhdestä huoneesta kaksi, pojille....

Riikka kirjoitti...

Meilläkin pojat saa uudessa kodissa olla alkuun samassa huoneessa (suuri) ja sitten jossain vaiheessa huone pitää jakaa.