perjantai 16. huhtikuuta 2010

Sydän sykkyrällä, maha solmussa, pää pyörällä

Viimeinen viikko on ollut rankka. Ennen kaikkea pääni sisällä. Tänään taidetaan viimein päästä ulos tästä kämpästä sitten lauantaina. Poika pysyy jo tolpillaan ja syökin jotain. Maha ei enää lurise ja oksennus ei lennä. Minäkin osaan jo ajatella muuta kuin tuota inhottavaa tautia. En tarkkaile pienimmäisen ruoansulatusta ja kuuntele oman vatsani ääniä. Mies on saanut tarpeekseen neurooseistani, myönnän kyllä itsekin menneeni liian pitkälle. Äitinä musta on tullut näköjään hullu.

Tänään onkin synkän pilvinen päivä, kaikki muut päivät on olleet aurinkoisia. Mutta ei se mitään, haluan raitista ilmaa! Jotain tuhkaakin tulee Islannista. Tuntuu epätodelliselta. Koska joku suurempi vuori purkautuu?

En millään löydä toista kerää tuota sinistä lankaa. Kai nyt kaksi kerää ainakin ostin. Tollain toi huivi on tyhmän lyhyt.

Käytiin neuvolassa. Pikkuisen pää oli nyt kasvanut oikein hyvin. Ihmettelinkin kun viimeksi sen kasvamattomuudesta tehtiin sellainen asia. Sehän on oikein ihana, kaunis pää. Pituutta ei tällä kertaa ollut tullut. Muka.

3 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Nuo neuvolan käyrät on niin ärsyttäviä! Kesällä, kun "oikea" neuvolantätimme oli lomalla, meitä juoksutettiin tämän tästä punnituksissa kun lapselle kuulemma tuli liian vähän painoa. Oikea neuvolantäti ei onneksi ole ollut moksiskaan, todennut vain, että neiti taitaa tähdätä mallin töihin. :)

Tuo huivi on aivan ihanan näköinen, nuo värit on ehdottomasti omia lemppareitani. Toivottavasti onnistut löytämään lankaa lisää!

Kiva, että tauti helpottaa. Ei ole varmasti helppoa katsoa ja olla voimattomana kun omat rakkaat sairastaa.

Taru kirjoitti...

Onneksi tauti helpottaa ja mieliala kohenee! :)
Me ollaan A:n kanssa jo pidempään luettu näitä maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia jne ihmetellen ja muisteltu elokuvaa 2012.. Pelottavaa..

Riikka kirjoitti...

Mimmi: Juu, olen jättänyt vähän omaan arvoonsa nuo käyrät. Viimeksi vaan panivat meidät lääkärille kun vauvan pään aukileet olivat liian pienet ja päänympärys ei ollut kasvanut. Pienemmästäkin huolestuu. Tällä kertaa olikin sitten kasvanut! Huivin värit on ehdottomasti munkin lemppareita.

Taru: Parempi olla miettimättä noin isoja asioita....